Gina Matache se dezlănțuie la adresa noului iubit al fiicei sale. Eticheta rușinoasă pe care i-a pus-o lui Radu Siffredi. „Ai grijă pe cine aduci în casa ta”

Badea Violeta 02.03.2023, 15:07

E scandal uriaș în familia Deliei. Mama cântăreței este foc și pară după ce fiica ei, Oana, s-a separat de Răzvan Miheț și s-a cuplat cu Radu Siffredi. Gina Matache nu se poate abține și continuă ironiile la adresa noului bărbat din viața blondinei. Iată eticheta rușinoasă pe care i-a pus-o acestuia. Internauții au rămas uimiți atunci când au văzut postarea!

Gina Matache îl ironizează pe iubitul Oanei

Oana, sora Deliei Matache, s-a despărțit de Răzvan Miheț, bărbat alături de care are și doi copii. Blonda a confirmat separarea, după ce a fost surprinsă, de curând, în compania noului ei partener, Radu Siffredi.

„A fost o perioadă super grea. Nu știti cum e să divortați. Cunosc multe femei care trăiesc în căsnicii toxice, și nu vorbesc neapărat de bătaie, toxicitatea poate să capete foarte multe forme. Majoritatea femeilor care au doi copii nu au muncit de minim 5 ani.”, a spus sora Deliei, pe twitch.tv.

Ulterior, Oana și actualul ei iubit au apărut în mediul online. Extrem de asumați, cei doi au oferit detalii despre relația lor. La un moment dat, Radu Siffredi a spus că nu a cunoscut-o niciodată pe mama partenerei sale. Cu toate astea, Gina Matache nu-l are deloc la inimă pe bărbat și îl ironizează pe Instagram.

„Se zice că „bufonul care ajunge la palat, nu devine rege, ci transformă palatul în circ și zdrobește tot ce ai construit” așa că ai grijă pe cine aduci în casa ta!’”, a postat mama Oanei pe rețelele sociale.

Citește și Sora Deliei, surprinsă alături de un alt bărbat. Prima reacție a Oanei Matache după ce s-a zvonit că ar fi divorțat de soțul ei!

Gina Matache si Oana
Gina Matache si Oana

Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi

În online, Oana Matache a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să ia decizia de a divorța de tatăl copiilor ei. Aceasta a spus că existau neînțelegeri între ea și Răzvan Miheț, iar separarea era iminentă. De asemenea, sora Deliei a dezvăluit și cum l-a cunoscut pe actualul său iubit.

„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile.

Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru”, a spus Oana Matache.

Citește și Reacția Oanei Matache după ce mama și iubitul său au început un război pe internet. Ce replici și-au spus cei doi. „Aveți grijă”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...