Reacția Oanei Matache după ce mama și iubitul său au început un război pe internet. Ce replici și-au spus cei doi. „Aveți grijă”

Anca Manolica 01.03.2023, 19:42

Oana Matache a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat divorțul de soțul ei, Răzvan Miheț. Pentru ca mai apoi, la scurt timp, blondina să se afișeze în mediul online alături de un alt bărbat, Radu, care pare să o consoleze după despărțire. Mama ei, însă, pare să nu fie deloc de acord cu relația dintre cei doi și l-a ironizat pe internet. Cum a reacționat sora Deliei.

Oana Matache a divorțat!

Oana Matache s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în 2017 și au împreună doi copii, o fetiță, pe nume Jessie, și un băiat pe nume Bogdănel. Sora Deliei Matache a decis, însă, să pună punct căsniciei, fiind surprinsă, recent, în compania noului partener, Radu Siffredi.

Blondina a făcut anunțul separării pe internet, explicând pe larg motivele care au dus la divorț. Aceasta susține că nu a fost o despărțire cu scandal și a ținut să infirme faptul că noul iubit, în vârstă de 37 de ani, ar fi fost motivul care a dus la ruptura de soțul ei.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Nu trebuie să mânânci bătaie că să alegi să nu mai stai cu cineva. Mi-a luat foarte mult curaj să fac asta, nu e ca și cum m-am plictisit.

E foarte obositor și e foarte multă anxietate și foarte multă frică. În cazul meu e greu că toată lumea își dă cu părerea. Atâta dramă se face! Răzvan poate să vină când vrea să vadă copii (..)

E o chestie care s-ar fi întâmplat oricum. Faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar urgentat un pic lucrurile. Radu se înțelege foarte bine cu copii. E un om foarte mișto”, a explicat Oana Matache.

Oana Matache
Oana Matache

Gina Matache l-a ironizat pe internet pe noul partener

La scurt timp după ce Oana Matache s-a afișat public alături de noul partener și a confirmat divorțul, mama vedetei a avut o reacție neașteptată în mediul online. Femeia a lăsat de înțeles că nu este deloc de acord cu noua alegere, iar tânărul nu s-a ferit să îi răspundă cu o replică subtilă.

Totul a pornit de la o postare pe care Gina Matache a făcut-o pe contul personal de Instagram. Aceasta a publicat o fotografie cu noul „ginere”, iar în dreptul acesteia a scris: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți!”, lăsând de înțeles că bărbatul de 37 de ani nu este pe placul ei.

Ulterior, și Radu Siffredi a ținut să îi dea replica, într-un mod subtil. Acesta a postat o fotografie cu un cabinet de psihologie, însoțit de mesajul: „Aveți grijă!”. În replică, Oana Matache a spus pentru Antena Stars: „Cine e bine, e bine, cine nu e bine, nu e bine. Imaginile vorbesc de la sine.”.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...