Delia, taxată dur de o fană pentru cea mai recentă poză postată în online. Reacția de milioane a juratei de la Antena 1. Foto

bogdan 08.10.2019, 18:01
Delia, taxată dur de o fană pentru cea mai recentă poză postată în online. Reacția de milioane a juratei de la Antena 1. Foto

Una dintre cele mai recente poze postate de Delia pe net a fost asupra taxată de o fană. „Mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puțin Miley Cyrus”, a fost mesajul pe care l-a primit artista, în urma acestei fotografii care a stârnit numeroase comentarii, iar reacția vedetei nu s-a lăsat așteptată. Jurata de la iUmor a reușit să-i dea o replică pe măsură.

Delia, taxată dur de o fană pentru cea mai recentă poză postată în online

O imagine postată de Delia pe instagram a reușit să atragă numeroase comentarii și să strângă aproape 100 000 de aprecieri până în acest moment.

Rebela artistă s-a pozat în timp ce scoate limba, într-o ținută sumară, și a reușit să stârnească controverse în online. Pantalonii scurți sau atitudinea jucăușă, probabil, nu a fost însă pe placul tuturor.

Imaginea postată de Delia pe instagram. A stârnit numeroase reacții și aproape 100.000 de aprecieri
Imaginea postată de Delia pe instagram.

„Mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puțin Miley Cyrus”

„Iartă-mă dacă greşesc, dar cred că mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puțin Miley Cyrus. Delia Matache e un artist care scrie, compune, cântă la instrumente muzicale, are o voce care vibrează fix pe corzile inimilor noastre şi mai e şi o femeie al naibii de frumoasă.

Miley e un artist/ femeie-copil anorexic, ambalat în atât de mult staniol comercial, încât habar nu avem dacă mai respiră sau nu.”, a fost mesajul pe care cântăreața l-a primit din partea fanei.

Comentariul și-a primit imediat o replică pe măsură din partea juratei de la iUmor.

„Sunt tot Delia..și când sunt în blugi…și când compun ceva la pian…și când mănânc o ciorbă de lobodă. Hai să ne calmăm și să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante”, a fost răspunsul cântăreței Delia la mesajul primit.

„Ce delicata esti ca femeie!!! ???”, i-a mai scris cineva artistei.

„Daa… că doar “delicate” avem voie. D-aia suntem femei, să fim doar delicate și să sughițăm trandafiri.”, a fost răspunsul ironic postat de Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe