Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un internațional român de tineret. A jucat la unul dintre cele mai mari cluburi ale Europei

Marian Cărăvan 17.08.2020, 14:57
Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un internațional român de tineret. A jucat la unul dintre cele mai mari cluburi ale Europei

L-a ratat pe golgheterul campionatului, care între timp a ajuns la campioana CFR Cluj, dar Gigi Becali nu dezarmează. Vrea să transfere la FCSB un internațional român de tineret.

Pe cine vrea să transfere Gigi Becali la FCSB

La FCSB poate ajunge un internațional român de tineret dorit de mai multe echipe din Europa. La 21 de ani, timișoreanul Vlad Dragomir s-a remarcat în naționala de tineret a României care a participat la Campionatul European U21 de anul trecut, din Italia și San Marino. Chiar dacă a retrogradat cu Perugia în Serie C, mijlocașul român continuă să aibă o cotă bună în Europa, iar echipele se bat pentru achiziționarea lui. Gigi Becali va avea concurență serioasă în tentativa de a-l transfera la FCSB.

De serviciile internaționalului român se interesează mai multe echipe din Europa, cum sutn Genk, Genoa și SPAL, însă Gigi Becali ar putea profita de faptul că fotbalistul ar putea veni liber de contract și i-ar putea oferi astfel un salariu mai mare. Patronul FCSB se va bate astfel cu alte echipe interesate de achiziționarea unuia dintre fotbaliștii care au strălucit la Euro 2019, în Italia şi San Marino, când naţionala U21 condusă atunci de Mirel Rădoi a ajuns în semifinalele turneului final şi a obţinut o calificare istorică la Jocurile Olimpice, după peste 50 de ani.

Vlad Dragomir a semnat în 2015 cu Arsenal

Remarcat de Arsene Wenger și promovat la Arsenal

Născut la 24 aprilie 1999, Vlad Dragomir s-a transferat la o vârstă fragedă la Arsenal, în anul 2015. Trecerea de la ACS Poli Timișoara la Arsenal a fost un pas important în cariera celui ce avea să strălucească la naționala de tineret. A fost transferat la Arsenal ca mare speranță, iar managerul Arsene Wenger l-a chemat la antrenamentele echipei mari, l-a luat în lot la anumite partide din Europa League, pentru a-i da încredere tânărului fotbalist român. Cu toate acestea, Vlad Dragomir nu a continuat la Arsenal, fiind transferat la Perugia, în 2018.

Însă, după numai doi ani, Dragomir a retrogradat cu Perugia în Serie C, dar ar putea reveni în prim-plan, chiar la o echipă angrenată în cupele europene. Aceasta ar putea fi chiar FCSB. Mijlocașul român a fost unul dintre oamenii de bază la Perugia în sezonul trecut, cu 26 de meciuri în toate competițiile și cinci pase decisive. Cotat de transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro, Vlad Dragomir ar putea ajunge la FCSB, tentat și de prezența roș-albaștrilor în preliminariile Europa League. 

Urmăriți Impact.ro și pe