Tragerea la sorţi din Europa League. Ce urmează pentru FCSB. Reacția lui Becali

Marian Cărăvan 12.08.2020, 12:47
Tragerea la sorţi din Europa League. Ce urmează pentru FCSB. Reacția lui Becali

România va avea trei reprezentante în Europa League. FCSB a obținut biletele pentru Europa în urma câștigării Cupei României, 1-0 în finala cu Sepsi. Echipa finanțată de Gigi Becali și-a aflat în această săptămână adversarul din turul 1 preliminar al competiției.

Cum a reacționat Gigi Becali după tragerea la sorți

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorți care a avut loc în această săptămână la Nyon. Roș-albaștrii vor avea un adversar facil, FC Shirak, din Armenia, iar Gigi Becali consideră că echipa sa nu ar trebui să aibă niciun fel de problemă în privinţa calificării. Obiectivul trasat de patron e clar: calificarea în grupele Europa League. Până la acel moment nu va da drumul niciunui jucător să plece! Chiar dacă se vorbește despre oferte pe care le-ar avea o parte dintre jucătorii săi, iar sumele vehiculate par destul de ademenitoare.

„Acum nu pleacă niciun jucător. Până nu se termină calificările nu pleacă niciun jucător. Nimic, nici Coman, nici Man, nimic. Nici nu mă interesează să negociez.

Giovanni ştie treaba asta. Obiectivul principal este calificare în Europa League, în grupe. Până atunci nu pleacă nimeni. Deocamdată nu avem emoţii pentru Europa League, o să vedem după”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

Turul 1 preliminar, într-o singură manșă. Ce urmează pentru FCSB

Meciurile din turul 1 preliminar se dispută într-o singură manșă, pe 27 august. Dintre cele trei reprezentante ale României în Europa League, doar echipa antrenată de Toni Petrea va juca pe teren propriu în această fază a competiției.

Dacă va trece de armenii de la FC Shirak, FCSB va juca pe 17 septembrie în turul 2 preliminar. Meciurile din turul 3 preliminar sunt programate pe 24 septembrie, iar cele din play-off pe 1 octombrie. Abia după aceea se intră în faza grupelor, care va aduce sume importante în contul lui Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe