Gigi Becali vrea „să fure” un jucător de la campioana CFR Cluj. „Pot să semnez cu el oricând”. Cine este atacantul care l-a impresionat pe patronul FCSB

Sorin Barbu 09.02.2022, 09:42
Gigi Becali vrea „să fure” un jucător de la campioana CFR Cluj. „Pot să semnez cu el oricând”. Cine este atacantul care l-a impresionat pe patronul FCSB

Gigi Becali are planul făcut dacă Florin Tănase prinde, în sfârșit, un contract în străinătate: îl ia pe Billel Omrani, cel mai important jucător din atacul rivalei CFR Cluj. Patronul FCSB este convins că poate face rapid această mutare, fără prea mari bătăi de cap. MM Stoica îl susține și spune că francezul este cel mai bun atacant din Liga 1.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Billel Omrani

Nu este prima oară când Gigi Becali vrea să-l transfere pe Billel Omrani. Cei doi au negociat de mai multe ori, prima dată în anul 2018, dar nu s-a ajuns la un acord. Acum se pare că lucrurile stau altfel.

Omul de afaceri susține că-l va lua de la CFR Cluj, dacă Florin Tănase prinde un transfer în străinătate. Deocamdată, cea mai mare ofertă primită pentru căpitanul FCSB a fost 2,7 milioane de euro, dar Becali a cerut cu 300.000 de euro mai mult și afacerea nu s-a realizat.

„Dacă îi plăteşte cineva clauza lui Tănase, nu pot să îl ţin. Îl dau pe el şi îl iau pe Omrani. Eu pot să semnez cu Omrani oricând. Dacă îl vând pe Tănase, imediat îi dau lui Omrani trei, patru sute de mii de euro la semnătură şi gata. O să îi dau cât vrea şi o să îl iau” , a spus Gigi Becali pentru pentru sport.ro.

Și managerul general al FCSB, Mihai Stoica, este convins că Omrani ar fi înlocuitorul ideal în cazul în care căpitanul își găsește un contract în străinătate. Atacantul francez trece printr-o perioadă bună, iar în acest sezon a marcat 5 goluri în 19 partide de campionat pentru formația antrenată de Dan Petrescu.

„Am zis mereu că Omrani este cel mai bun atacant din campionatul României. Nu pot să mă sucesc, iar acum mă bucur că îl apreciază şi patronul” , a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

Billel Omrani a venit la CFR Cluj în luna septembrie a anului 2016 și a cucerit șase trofee în formația ardeleană: patru titluri și două Supercupe ale României.

Urmăriți Impact.ro și pe