Florin Tănase a ratat și transferul la Al-Nasr Dubai. Câți bani a cerut Gigi Becali pentru căpitanul FCSB

Sorin Barbu 04.02.2022, 09:43
Florin Tănase a ratat și transferul la Al-Nasr Dubai. Câți bani a cerut Gigi Becali pentru căpitanul FCSB

Florin Tănase a ratat transferul în Emiratele Arabe Unite și este nevoit să rămână la FCSB. Fereastra de transferuri în acest campionat s-a închis, iar afacerea nu s-a realizat pentru că șefii lui Al-Nasr Dubai au refuzat să plătească trei milioane de euro. Pentru căpitanul echipei lui Toni Petrea mai există totuși o mică speranță. Reprezentantul jucătorului a explicat că de atacantul FCSB s-au interesat formații din Rusia și Turcia, țări în care perioada de transferuri nu s-a terminat.

Florin Tănase rămâne la FCSB

Florin Tănase a mai irosit o șansă de a pleca de la FCSB, club care l-a adus în anul în anul 2016 de la Viitorul lui Gică Hagi pentru 1,8 milioane de euro. Atacantul român a reușit multe goluri în Liga 1 și a ajuns și titular în naționala României, așa că Gigi Becali i-a fixat un preț de transfer de șapte milioane de euro.

De-a lungul timpului au exista multe negocieri, în care patronul FCSB a tot scăzut prețul. Acum a ajuns la trei milioane de euro, pentru jucătorul care sezonul trecut a fost cel mai bun marcator din Liga 1, cu 24 de goluri, dar nici așa nu s-a găsit un mușteriu să achite banii.

Ultima discuție a fost cu Al Nasr, o formație care a oferit cu 300.000 de euro mai puțin decât a cerut Gigi Becali. După zile întregi de tratative, afacerea nu s-a realizat, fereastra de transferuri s-a închis acum câteva ore, așa că Florin Tănase este nevoit să rămână la FCSB.

Tănase e cea mai ciudată chestie, de când sunt în această meserie. Un jucător evaluat la 7-8 milioane, golgheter. Toate echipele care m-au chemat au spus să scadă prețul. Au venit niște arabi și au zis 2.7-2.8. Important e că și-a prelungit contractul cu FCSB, unde are un salariu extraordinar”, a declarat Giovanni Becali, pentru impact.ro.

 Gigi Becali regretă că nu l-a vândut pe Florinel Coman

Gigi Becali încearcă de ani buni să facă bani și de pe urma lui Florinel Coman. Fotbalistul a fost adus de la Farul cu trei milioane de euro, în anul 2017, și au existat pentru el multe oferte. Patronul a cerut însă bani mulți, iar după ce jucătorul s-a accidentat serios în două rânduri, clienții nu au mai fost foarte interesați de fotbalistul FCSB.

„Regret şi că n-am încasat şi 7 milioane de euro. Am avut 9 milioane de euro, am avut și 7 milioane de euro, dar asta este.

Dacă iei finalul, eu am patru-cinci jucători, mai sunt doi copii pe care pot lua bani. Trebuie să te compari cu Mititelu care a dat faliment, cu Borcea, cu Neţoiu, cu Iancu, Porumboiu, cu toţi care au falimentat la fotbal”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Urmăriți Impact.ro și pe