Gigi Becali vrea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj la stadionul „Steaua” și îi cere o audiență premierului Nicolae Ciucă. „Vrem să fim normali?”

Sorin Barbu 20.04.2022, 11:13

Gigi Becali este hotărât ca FCSB să joace duelul cu CFR Cluj pe stadionul Steaua. Omul de afaceri vrea să se ducă în audiență la ministrul apărării, dar și la prim-ministrul guvernului României și speră să-i convingă să-i închirieze arena care a costat o sută de milioane de euro.

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace meciul cu CFR Cluj pe stadionul „Steaua”

FCSB caută un stadion unde să joace duelul cu CFR Cluj, meciul care ar putea decide soarta titlului de campioană, dar în București nu are soluții. Arena Națională a fost închiriată pentru un eveniment muzical, la Arcul de Triumf stadionul este mic și a găzduit doar partide de rugby, în timp ce în Ghencea,

FCSB a primit „interzis” de la conducerea clubului sportiv. Pe arena care a costat o sută de milioane de euro a jucat doar echipa Steaua, din Liga 2, dar s-a disputat și meciul amical România – Grecia.

„Adică noi nu avem voie, care aducem atâția bani în România? Și ei, care consumă atâția bani, au voie? Și ei, care au stadion de 100 de milioane și atât de mare, joacă cu 2000 de fani in tribune”, a explicat Becali.

Conducerea CSA Steaua a oferit un răspuns după solicitarea lui Gigi Becali. Oficialii au trimis un comunicat în care au încercat să explice de ce stadionul nu poate să găzduiască și partidele formației FCSB. Omul de afaceri nu este de acord și vrea să-și caute dreptatea la cele mai înalte oficialități ale statului.

„Eu o să merg în asistență și la prim-ministru și am să spun așa: vreau să vă întreb un lucru. Vrem să fim normali? Dacă vrem să mergem la balamuc, mergem!

Domnule, eu am adus în România, din calificări și vânzări de jucători, aproximativ 100 de milioane și i-am băgat în circuitul economic al României. Am plătit taxe și impozite de 40-50 de milioane de când am preluat echipa.

CSA nu e Steaua, o sa vedeți că în 4-5 ani se termină procesele și o să vedeți. Bine, eu sunt Steaua. Bine, sunt FCSB, cum vreți voi. Dar eu sunt societate românească în România și ei consumă de la statul român cam 2-3 milioane din banii publici ai armatei. Păi suntem nebuni cu toții?”, a mai afirmat finanțatorul FCSB la Digi Sport.

Gigi Becali a mai spus că solicită ca FCSB să joace doar partida cu CFR Cluj pe stadionul din „Ghencea”.

Stadionul Steaua

Echipa lui Dan Petrescu are 45 de puncte și se află pe primul loc. FCSB ocupă locul doi cu 43 de puncte, iar poziția a treia este ocupată de CS Universitatea Craiova care are 39 de puncte.

Programul lui CFR Cluj, echipa care a câștigat ultimele patru campionate, până la finalul sezonului:

FC Voluntari – CFR Cluj

CFR Cluj – Farul Constanța

FC Argeș – CFR Cluj

CFR Cluj – Universitatea Craiova

FCSB – CFR Cluj

Programul lui FCSB până la finalul sezonului:

Farul Constanța – FCSB

FCSB – FC Argeș

Universitatea Craiova – FCSB

FC Voluntari – FCSB

FCSB – CFR Cluj

Urmăriți Impact.ro și pe