Gigi Becali pregătește „aroganța supremă”: FCSB să joace returul cu CFR Cluj la stadionul „Steaua”. „Nu pot să decidă fanii sau Talpan”

Sorin Barbu 18.04.2022, 13:16
Gigi Becali pregătește „aroganța supremă”: FCSB să joace returul cu CFR Cluj la stadionul „Steaua”. „Nu pot să decidă fanii sau Talpan”

FCSB este „alungată” de pe Arena Națională, în perioada 16 mai – 11 iunie, și caută un stadion unde să joace returul cu CFR Cluj, un meci care s-ar putea disputa cu trofeul de campioană pe masă. Florin Tănase a propus ca acest duel să fie găzduit în „Ghencea”, iar patronul Gigi Becali este convins că poate să-i împlinească pofta căpitanului echipei.

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace pe stadionul „Steaua”

FCSB nu poate juca pe Arena Națională returul cu CFR Cluj. Primăria Capitalei i-a anunțat pe oficialii echipei că în perioada 16 mai – 11 iunie au închiriat stadionul pentru un eveniment muzical. Conducătorii formației caută soluții și s-ar putea muta la Buzău pentru că în București au șanse foarte mici să găsească o variantă. Stadionul „Arcul de Triumf” este destinat doar partidelor de rugby, iar pe arena din Ghencea, care a costat o sută de milioane de euro, au jucat până acum doar CS Steaua și echipa națională.

„Arena Națională e indisponibilă. Stadionul Arcul de Triumf se prezentă în condiții excelente, am văzut niște fete care se jucau de-a rugby-ul.

Dincolo, formidabila echipă a Armatei a umplut stadionul până la refuz în derby-ul cu Hermannstadt. Acolo are dreptul să joace doar cine are voie”, a declarat ironic managerul general al FCSB, Mihai Stoica.

FCSB a învins cu 1-0 pe CFR Cluj, a ajuns la două etape de lider, iar Florin Tănase a propus ca partida retur cu ardelenii să se dispute pe stadionul „Steaua”. Gigi Becali este de acord cu căpitanul echipei sale.

„La ora asta nu mă interesează pentru că nu vreau scandal, dar dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea o să jucăm în Ghencea. Că nu poate Talpan sau fanii să decidă. Când o să vreau, o să o fac. Dacă e folos pentru echipă să joc în țara mea, o să o fac.

Nu pot să facă ce vor, dacă o să fie nevoie o să jucăm acolo. Dacă vrea Tănase, jucăm în Ghencea. Sper să nu fie nevoie și să jucăm meci demonstrativ în ultima etapă.

Să huiduie cât vor, suporterii, nu mă interesează. Mă interesează dreptatea. E un stadion făcut din bani publici, eu plătesc miliarde taxe. Îi bate Farul și Craiova și e demonstrativ meciul nostru cu CFR Cluj”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Stadionul Steaua

CFR Cluj are 45 de puncte și se află pe primul loc. FCSB ocupă locul doi cu 43 de puncte, iar poziția a treia este ocupată de CS Universitatea Craiova care are 39 de puncte.

Programul lui CFR Cluj până la finalul sezonului:

FC Voluntari – CFR Cluj

CFR Cluj – Farul Constanța

FC Argeș – CFR Cluj

CFR Cluj – Universitatea Craiova

FCSB – CFR Cluj

Programul lui FCSB până la finalul sezonului:

Farul Constanța – FCSB

FCSB – FC Argeș

Universitatea Craiova – FCSB

FC Voluntari – FCSB

FCSB – CFR Cluj

Urmăriți Impact.ro și pe