Gigi Becali taie în carne vie: cine e jucătorul FCSB care pleacă din echipă

Alexandru Ioanid 13.09.2019, 13:44
Gigi Becali taie în carne vie: cine e jucătorul FCSB care pleacă din echipă

FCSB a ratat calificarea în Europa League și nici situația din campionat nu este prea roz. Gigi Becali a amenințat că va face curățenie și acum se ține de cuvânt.

FCSB trece printr-o perioadă în care are nevoie de o reașezare. Imediat după ratarea calificării în grupele Europa League, patronul Gigi Becali a amenințat că vor urma măsuri drastice.

Deocamdată, patronul nu s-a atins de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, care venise oricum cu câteva zile înainte de meciul în urma căruia FCSB a fost eliminată din Europa League.

Dar mulți jucători se află pe lista neagră.

Gigi Becali începe să ia măsuri: cine e jucătorul căruia i-a fost reziliat contractul

Ce prima va incasa Bogdan Arges Vintila daca va califica FSCB in grupele Europa League

Primul jucător de la FCSB căruia i-a fost reziliat contractul după perioada grea prin care a trecut FCSB este Andrei Marc. El venise la echipa roș-albaștrilor chiar în această vară, dar n-a făcut mare lucru.

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Andrei Marc pentru rezilierea contractului pe care fundașul în vârstă de 26 de ani îl semnase în luna august. Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul depus și îi urează mult succes în carieră!”, se arată pe site-ul FCSB.

Andrei Marc venise de la Chiajna, din liga a II-a, dar n-a demonstrat mai nimic la FCSB.  În campionat, a jucat doar în două meciuri, dar nu a convins cu nimic.

Gigi Becali arăta, recent, că va scăpa de mai mulți jucători.

„Nu mai aducem nimic, voiam să aduc un fundaş, dar nu mai aduc. O să plece însă jucătorii care trebuie să plece. De exemplu Ovidiu Marc, Lukasz Gikiewicz, Claudiu Belu… chiar şi Salomao poate să plece. Să vedem, că avem prea mulţi jucători. Ce să fac cu ei, trebuie să scap de ei. Şi Moutinho ăsta la fel”
Gigi Becali, patron FCSB

CITEȘTE ȘI Cine e jucătorul FCSB care-l acuză pe Gigi Becali de hărțuire și abuzuri

Urmăriți Impact.ro și pe