Acuzații la FCSB: cine e jucătorul care susține că nu și-a primit salariul și că e hărțuit de Gigi Becali

Alexandru Ioanid 10.09.2019, 12:26
Acuzații la FCSB: cine e jucătorul care susține că nu și-a primit salariul și că e hărțuit de Gigi Becali

FCSB nu a reușit să se califice în grupele Europa League, iar problemele se țin lanț în echipa patronată de Gigi Becali. Unul dintre jucătorii roș-albaștrilor acuză un comportament abuziv din partea patronului și acuză că nu și-a mai primit salariul.

FCSB nu traversează o perioadă foarte bună. După eliminarea din Europa League, echipa patronată de Gigi Becali și antrenată de Bogdan Argeș Vintilă speră să recupereze punctele pierdute în campionat.

Dar dincolo de rezultate, lucrurile nu merg bine nici în interiorul echipei.  Un jucător al FCSB acuză că nu și-a primit salariul pe luna august și-l acuză pe Gigi Becali de comportament abuziv.

Jucătorul crede că acesta face tot posibilul să-l îndepărteze de la echipă și să-l facă să semneze rezilierea contractului.

Cine e jucătorul de la FCSB care-l acuză pe Gigi Becali

Fotbalistul care se plânge de presupusele abuzuri din interiorul echipei este atacantul polonez Lukasz Gikiewicz. El anunța că a semnat cu Steaua chiar la începutul lunii trecute, dar acum pare că regretă decizia luată.

El susține că a fost scos din lot, că șefii clubului i-au luat mașina și că nu mai are acces la conversațiile din grupurile de pe retelele de socializare cu colegii săi. Avocatul fotbalistului susține că patronul FSCB încearcă „să-l hărțuiască și să-l intimideze pe fotbalist pentru a accepta rezilierea contractului”, potrivit GSP.

Lukasz Gikiewicz spune că nu și-a primit salariul pe luna august. 

Directorul tehnic al FCSB susține, însă, că adevărul e trunchiat.

„Este incompletă știrea și are doar o tentă împotriva clubului. Versiunea reală este următoarea: într-adevăr nu contăm pe el. Vor fi situații în care se va antrena separat, dar nu a existat o discriminare. Mașinile au fost retrase tuturor, pentru că se va face revizia. Nu s-a pus niciodată problema să se întârzie salariile. Sigur că vor fi situații în care antrenorul va decide să nu se antreneze cu 30 de jucători, dar toți vor avea condiții de pregătire la standarde UEFA.  Nu suntem obligați să ținem un jucător pe grupul de Whatsapp. Asta e o prostie că a fost scos. Asta nu e o cale de comunicare oficială, putem să facem 100 de grupuri. El își va lua salariul la timp până în iarnă, când îi vom face altă propunere. Nu va fi dezavantajat față de ceilalți”, a spus Narcis Răducan.

Lukasz Gikiewicz este un jucător polonez ajuns la FCSB în urma unei întâlniri dintre Gigi Becali și Florin Motroc pe muntele Athos.

Acesta din urmă i-a spus patronului FCSB că Gikiewicz a rămas fără echipă și că e dispus să vină pe bani puțini. Iar Becali a acceptat.

La semnarea contractului, Lukasz Gikiewicz, în vârstă de 31 de ani, se declara fericit că a semnat cu roș-albaștrii.

”Sunt foarte fericit că am primit această şansă, de a juca pentru un club imens, cu o istorie extraordinară. Este o onoare pentru mine să port acest tricou şi voi da totul pentru a ajuta echipa. Sper, cu voia lui Dumnezeu, să câştigăm titlul de campioni”, spunea acesta pe 1 august.

Urmăriți Impact.ro și pe