Gigi Becali și Mihai Stoica vor să reducă drastic salariile la FCSB. „Suntem în România, totuși”. Cine sunt jucătorii cu cele mai mari salarii din echipă

Sorin Barbu 26.07.2022, 10:43
Gigi Becali și Mihai Stoica vor să reducă drastic salariile la FCSB. „Suntem în România, totuși”. Cine sunt jucătorii cu cele mai mari salarii din echipă

Gigi Becali vrea să reducă salariile la FCSB, iar Mihai Stoica este de partea lui. Managerul general propune ca cel mai mare contract din echipă să nu treacă de 120.000 de euro pe an. În acest moment, fotbalistul cel mai bine plătit este Florin Tănase, care câștigă 30.000 de euro pe lună. Căpitanul are ofertă din China, iar dacă semnează contractul va primi 100.000 de euro în fiecare lună.

Gigi Becali și Mihai Stoica vor să reducă salariile la FCSB

Gigi Becali a anunțat „buget de austeritate” dacă FCSB nu ajunge în grupele Europa Conference League. Fără cele patru milioane de euro din competițiile europene, patronul spune că îi va fi tare greu să susțină bugetul. Mihai Stoica merge mai departe și vrea contracte mai mici la FCSB, indiferent de rezultatele din Europa Conference League.

„Cred că media salariilor ar trebui să fie 10.000. Doar marii jucători, indispensabili, să aibă peste 10.000, dar nu mult. Suntem în Romania şi discutăm de nişte salarii mari, totuşi. Cum ai putea să faci dacă un jucător nu acceptă că salariul lui şi al unor colegi periclitează viitorul echipei.

Să accepte diminuarea salariului, nu prea cred. Tătăruşanu a acceptat asta, dar a pus condiţia să fie liber când termină contractul, a apărat până în ultima clipă şi uite ce traseu a avut”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

Gigi Becali a renunțat în această vară la mai mulți jucători cu contracte mari: Claudiu Keșeru și Paulo Vinicius nu au primit o propunere pentru o nouă înțelegere, iar Andrei Miron a fost sfătuit să plece și și-a găsit echipă în Israel.

Cel mai mare salariu de la FCSB îl are Florin Tănase: 30.000 de euro pe lună. Căpitanul echipei are însă ofertă din China și ar putea pleca în câteva zile. Pe locul doi în topul contractelor este Florinel Coman cu 20.000 de lună, iar poziția a treia este ocupată de Malcom Edjouma care câștigă 14.000 de euro pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe