Gigi Becali se lasă învins? Patronul FCSB, dezvăluire neaşteptată: „Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt”

Stan Filon 03.03.2021, 15:30
Gigi Becali se lasă învins? Patronul FCSB, dezvăluire neaşteptată: „Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt”

Gigi Becali s-a săturat de război și este gata să renunțe! Milionarul nu mai vrea să audă de stadionul Ghencea, inaugurat recent. Noua bijuterie a costat 100 de milioane de euro și este gata pentru Euro. Becali însă a spus în ce condiții ar mai putea juca acolo FCSB!

Gigi Becali a spus în ce condiții ar putea să se întoarcă FCSB în Ghencea

Războiul dintre FCSB și Ministerul Apărării Naționale (MApN) mai are puțin și ajunge la final. Ultimul termen de judecată pentru palmaresul disputat de FCSB și CSA Steaua va avea loc pe data de 12 aprilie, însă Gigi Becali a ajuns la capătul răbdării. A vorbit recent despre stadionul Ghencea, mult disputat cu MAPN, unde ar urma să joace CSA Steaua, echipadin liga a 3-a a Ministerul Apărării Naționale.

Gigi Becali a spus că echipa sa de fotbal ar putea să joace în Ghencea doar dacă îl sună ministrul Apărării Naționale și îi propune asta. FCSB și-a găsit o nouă ”casă”, după ce a fost dată afară din Ghencea. Joacă de ceva timp pe Arena Națională și îi merge destul de bine.

Gigi Becali a spus in ce conditii ar putea sa se intoarca FCSB in Ghencea
Gigi Becali a spus in ce conditii ar putea sa se intoarca FCSB in Ghencea

Milionarul s-a săturat de războiul cu MApN

”Unde să joc în Ghencea?! Joc în Ghencea într-o ţară normală. Pentru ce-mi trebuie scandaluri? Joc în Ghencea dacă îmi zice ministrul Apărării. Să mă sune şi să îmi spună: «Domnule Becali, te rog eu să joci, dacă vrei, în Ghencea». Dacă nu îmi zice, nu joc. Ce-mi trebuie balamuc?! Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt”, a declarat Becali pentru as.ro.

Chiar dacă pare că nu mai este interesat de stadionul Ghencea, Gigi Becali este mereu cu ochii pe fosta casă a echipei sale. Mai mult, acesta a spus că și CSA Steaua trebuie să plătească pentru a juca în Ghencea, deoarece stadionul a fost făcut cu bani publici.

”CSA trebuie să plătească pentru a juca pe stadionul Ghencea. Că e din bani publici făcut. Dacă cei de la CSA nu plătesc, atunci o să îi ia Curtea de Conturi. Nu au cum să nu plătească. Nu le permite legea. Cine își permite să facă asta o să aibă dosar penal!”, amenința Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...