Gigi Becali, reacție furioasă după ce Mihai Rotaru a anunțat că ar putea să folosească juniori în meciul cu CFR Cluj. „Stați așa, că nu înțeleg! Păi cum vine asta?”

Sorin Barbu 15.05.2022, 18:05
Gigi Becali, reacție furioasă după ce Mihai Rotaru a anunțat că ar putea să folosească juniori în meciul cu CFR Cluj. „Stați așa, că nu înțeleg! Păi cum vine asta?”

Gigi Becali este cu nervii întinși la maximum cu câteva ore înaintea partidei CFR Cluj – Universitatea Craiova. Patronul FCSB a fost foarte supărat când a aflat că Mihai Rotaru a spus că se gândește să trimită pe teren și doi juniori. Omul de afaceri și-a adus din nou aminte de arbitraj și susține că echipa lui nu ar fi fost în această situație, dacă nu ar fi primit gol din ofsaid în duelul de aseară.

Gigi Becali, nemulțumit de strategia prietenului Mihai Rotaru

FCSB se află la un pas de ratarea titlului pentru al șaptelea an consecutiv. Echipa lui Gigi Becali avea nevoie de victorie ca să ajungă să lupte pentru campionat în „finala cu CFR Cluj”, un meci programat pe 21 mai. Rezultatul egal din partida cu scandal cu FC Voluntari, i-a trimis pe fotbaliștii lui Toni Petrea la mâna rivalilor din Bănie.

Jucătorii Universității Craiova au ratat toate obiectivele din acest campionat, nu mai au pentru ce să lupte, iar patronul clubului a anunțat și care va fi strategia lui Laurențiu Reghecampf în aceste ultimele trei partide din acest sezon. Antrenorul are misiunea de a pregăti următoarea campanie, iar Mihai Rotaru a anunțat că ar putea chiar trimite doi juniori pe teren, ca să ferească unii jucători de accidentări.

„Stați așa că nu înțeleg! Păi cum vine asta? Acum are jucători cu probleme medicale și pe ăia vrea să îi menajeze? În fine, este doar vina noastră că am ajuns la mâna lor. Că am luat golul doi cu Voluntari din ofsaid a văzut o țară întreagă.

Dar noi am fost proști că nu am știut să ținem de minge în ultimele cinci minute. Trebuia să o plimbăm stânga-dreapta și cu asta basta, nu să verticalizăm noi jocul în ultimele minute.

Dacă noi știam să gestionăm finalul partidei cu FC Voluntari, nu mai stăteam acum la mâna lui Rotaru. Să facă ce vrea el la Cluj. O să mă uit și eu la meci să văd cum se va juca”, a spus Gigi Becali.

 

CFR Cluj are 54 de puncte și ocupă primul loc, în timp ce poziția a doua este ocupată de FCSB cu 53 de puncte. Ardelenii au un meci mai puțin disputat. Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova începe la ora 21.30 și va putea fi urmărită pe site-ul www.impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe