Emoții mari pentru Gigi Becali. Mihai Rotaru a anunțat care va fi strategia lui Laurențiu Reghecampf în meciul cu CFR Cluj. „Vom debuta doi juniori”

Sorin Barbu 15.05.2022, 17:28
Emoții mari pentru Gigi Becali. Mihai Rotaru a anunțat care va fi strategia lui Laurențiu Reghecampf în meciul cu CFR Cluj. „Vom debuta doi juniori”

FCSB se află la mâna Universității Craiova după egalul din meciul cu FC Voluntari. Gigi Becali spunea aseară că este convins că trupa lui Laurențiu Reghecampf va câștiga la Cluj, dar acum are dureri de cap. Mihai Rotaru a anunțat că oltenii își vor apăra corect șansele, dar a spus că există posibilitatea să intre pe teren și doi juniori.

Mihai Rotaru îi dă emoții lui Gigi Becali. Ce strategie va adopta Universitatea Craiova în meciul cu CFR Cluj

FCSB s-a împiedicat în meciul cu FC Voluntari și acum fanii echipei așteaptă cu sufletul la gură un ajutor de la Laurențiu Reghecampf. Universitatea Craiova a ratat toate obiectivele din acest sezon, iar echipa a făcut deplasarea la Cluj cu autocarul, după ce a fost eliminată de Sepsi din semifinalalele Cupei României. „S-a mers 5 ore și ceva, ce mare brânză?! Da, a fost un fel de pedeapsă. De ce să dai 20.000 de euro pe un charter după ce te bate Sepsi acasă?”, a răbufnit patronul Universității Craiova.

Acum câteva zile, Gigi Becali anunța că are o înțelegere cu Mihai Rotaru și că niciunul dintre ei nu va mai trimite juniorii pe teren, așa cum s-a întâmplat în alți ani. Patronul Universității Craiova a negat că ar fi existat o discuție în acest sens și a dezvăluit care va fi stategia formației din Bănie în acest final de sezon.

„Universitatea nu ține cont decât de propria strategie. Mai avem 3 meciuri: cu CFR și cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ținând cont de două chestiuni: o constrângere și o intenție.

Constrângerea se referă la faptul că nu ar trebui forțați cei în pericol de accidentare. Sunt 2-3 jucători în această situație și este absolut normal să nu-i rupem înaintea barajului de Europa”, a declarat Mihai Rotaru pentru gsp.ro.

Patronul Craiovei îi dă emoții lui Gigi Becali și anunță că se gândește să folosească și doi juniori în meciurile rămase din acest sezon.

„Intenția este ca la un moment dat, în aceste meciuri pre-baraj, să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii și Juniori. Un minut, 5 minute, 20 minute, vom vedea. Atenție, asta doar dacă scorul o va permite! De exemplu, dacă e 0-0 și CFR e călare pe noi, n-are rost să-i expunem pe copii. Strategia este corectă față de club și față de suporterii Universității. Nu ne interesează nici CFR, nici FCSB.

Nu se predă nimeni, vom juca să câștigăm! Nu vreau ca CFR Cluj să se bucure cu noi pe teren, urăsc gândul ăsta. Să se bată în ultimă etapă, pe noi nu ne interesează lupta lor. Avem propriul drum și nu ne interesează ce se vorbește în jur. Ne interesează doar ca Universitatea să își atingă obiectivul de a merge în Europa și, în același timp, să își apere blazonul. Repet: Universitatea nu face jocurile nimănui, jucăm doar pentru noi!”, a mai afirmat Rotaru.

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova este programat duminică 15.05.2022, de la ora 21.30 și va putea fi urmărit live pe site-ul www.impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe