Gigi Becali prevestește finalul carierei lui Florinel Coman. „Nu mai am deloc încredere în el”

Sorin Barbu 04.03.2022, 13:41
Gigi Becali prevestește finalul carierei lui Florinel Coman. „Nu mai am deloc încredere în el”

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Florinel Coman! Patronul este foarte nemulțumit de jucătorul pe care a plătit în total trei milioane de euro și a anunțat că va fi folosit tot mai puțin de antrenorul Toni Petrea. Are și o predicție cruntă. Coman nu va mai ajunge la un nivel bun pentru că nu se pregătește serios.

Gigi Becali și-a pierdut încrederea în Florinel Coman

Florinel Coman este unul dintre fotbaliștii pe care Gigi Becali a sperat că o să-l vândă pe mulți bani. A avut ofertă de șapte milioane de euro de la Sporting Lisabona, dar a refuzat-o. Apoi au venit conducătorii lui Orlando City cu o propunere și mai grozavă.

Conducătorii formației din MLS au propus nouă milioane de euro pe 60% din drepturile federative asupra jucătorului, dar patronul nu a fost de acord pentru că urma să primească banii în rate. Acum îi pare foarte rău!

După două accidentări care l-au ținut mult timp departe de gazon, Florinel Coman nu s-a mai regăsit și nu a prins tricoul de titular decât la insistențele patronului. Nu a mai jucat 90 de minute de mai bine de șase luni.

În duelul cu FC Argeș, pierdut de FCSB cu 1-0, a fost din nou rezervă, iar când a intrat nu a făcut mare lucru. Ba a și trecut peste cuvântul patronului și nu l-a lăsat pe Octavian Popescu să execute loviturile libere.

„Când am spus să bată Tavi, bate Tavi! Îți dai seama cine e Coman? E cel mai mare fotbalist. Bate el, ia mingea, dă pasă la portar. Ce să faci? Coman! Păi, va mai juca Coman? Antrenează-te dacă vrei să mai joci”, a tunat patronul FCSB.

Gigi Becali nu mai are încredere în cel pe care l-a poreclit „Mbappe de la FCSB” și îl avertizează că dacă nu se concentrează pe fotbal va avea mari probleme.

„Nu mai am încredere deloc în el. Nu mai cred în el că poate ajunge fotbalist. Nu mai are forță deloc, nici plecarea de pe loc.

Știi cum se uită fotbalul? Nu îl uită, dar trebuie să fie o colaborare între minte și trup. Dacă tu, în loc să antrenezi trupul…dar nu mai zic nimic, că fac iar păcate”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Florinel Coman a jucat în 12 partide în acest campionat și nu a reușit să marcheze. Sezonul trecut în Liga 1 a înscris un gol.

Urmăriți Impact.ro și pe