Gigi Becali s-a înfuriat după gafa uriașă a lui Andrei Vlad și vrea să-și vândă urgent portarul. Ce răspuns i-a dat patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru

Sorin Barbu 04.03.2022, 12:48
Gigi Becali s-a înfuriat după gafa uriașă a lui Andrei Vlad și vrea să-și vândă urgent portarul. Ce răspuns i-a dat patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru

Gigi Becali spunea despre Andrei Vlad că este „Messi al portarilor”, dar acum vrea să-l vândă urgent. Gafa uriașă din partida cu FC Argeș l-a scos din sărite. A pus mâna pe telefon și l-a întrebat pe Mihai Rotaru dacă nu are nevoie de un portar la preț redus.

Gigi Becali vrea să scape de Andrei Vlad

Andrei Vlad a fost protagonistul unei faze hilare în duelul FC Argeș – FCSB. A încercat să paseze, dar a trimis mingea la adversarul Cristi Tănase care i-a pasat lui George Ganea, iar atacantul formației din Pitești a îndeplinit o simplă formalitate și a trimis balonul în plasă. A fost singura reușită a partidei. FCSB a câștigat doar un punct în ultimele trei etape și a ajuns la 14 puncte în spatele rivalei CFR Cluj.

 

Gafa lui Andrei Vlad l-a scos din sărite pe Gigi Becali și a dat ordin ca portarul să fie înlocuit în pauza partidei. În locul lui a intrat Ștefan Târnovanu.

„Nu ai cum să câștigi meciul niciodată așa, dacă vine unul ca Vlad și bagă mingea în poartă. Cu situații de cascadorii râsului nu ai cum! Dacă nu făceam gafa aia, nu se mai baricadau în poartă!

Nu am ce să-i mai fac! Du-te, bă, ia-l la echipa națională! Nu se poate, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur”, a tunat finanțatorul FCSB.

Nu este prima oară când portarul greșește, iar echipa pierde puncte importante din cauza lui, așa că patronul vrea să scape rapid de el.

„Eu i-am dat telefon aseară lui Rotaru, dar nu mai vrea să-l ia. Nu face omul cu intenție, greșeala e omenească. Eu m-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun portar. O fi, dar el nu mai apără. Nu că am ceva cu el, dar n-avem ce face!”, a declarat Gigi Becali în direct la PROX.

Gigi Becali nu l-a sunat întâmplător pe Mihai Rotaru. Portarul a fost adus de la Universitatea Craiova, după ce patronul FCSB a plătit clauza de reziliere de 400.000 de euro. „A fost furt și Dumnezeu m-a pedepsit”, a spus Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe