Gigi Becali, la un pas să dea lovitura. „E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam”

Andrei Cezar, Ștefan Olteanu 09.12.2021, 16:17
Gigi Becali, la un pas să dea lovitura. „E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam”

Gigi Becali este la un pas să dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. Patronul echipei FCSB vrea să aducă o vedetă de la Dinamo, iar conducătorii clubului din Ștefan cel Mare sunt de acord cu mutarea. Suma pe care ar putea-o plăti latifundiarul în schimbul jucătorului ar reprezenta o adevărată gură de aer pentru dinamoviști, care se află într-o situație financiară extrem de delicată.

Gigi Becali este la un pas să dea lovitura. Jucătorul de la Dinamo, gata să vină la FCSB

Reprezentanții lui Dinamo, echipă aflată în insolvență, își doresc să scape cât mai repede de datorii, iar pentru asta sunt dispuși să vând chiar și cei mai importanți jucători, dacă suma oferită pentru ei este convenabilă. Astfel, DDB s-a arătat dispusă să îl lase pe Deian Sorescu să plece, contra sumei de 700.000 de euro.

Marea rivală, FCSB, a intrat pe fir și este posibil ca în perioada de mercato din iarnă să îl aducă pe Sorescu. Gigi Becali nu a oferit un răspuns clar în acest sens, însă a dat de înțeles că mutarea s-ar putea realiza în viitorul aproapiat.

Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali, la un pas sa dea lovitura. „E un jucator valoros, daca nu era, nu il voiam”

Deian Sorescu,tentat să vină la FCSB

Finanțatorul FCSB-ului și-a exprimat dorința de a-l aduce pe Deian Sorescu încă de vara trecută, atunci când jucătorul a fost ofertat și de polonezii de la Legia Varșovia. În cele din urmă, din cauza ofertelor considerate prea mici, jucătorul lui Dinamo nu a mai fost lăsat să plece.

De acum, Edi Iordănescu decide, dar să ştiţi că amândoi îl vrem pe Sorescu. Dinamo ştie ce ofertă are pe masă şi nu mă apuc să licitez prin presă pentru el. Ştim ce avem de făcut. De ce să îmi fie teamă de reacţia fanilor? Dacă Dinamo are o altă ofertă mai bună, atunci să il dea unde vor conducătorii lor. Noi vom oferi preţul corect pentru România. Oricum, vom încerca să mai perfectăm cel puţin încă un transfer”, declara Gigi Becali la sfârștiul verii.

Deian Sorescu nu ar spune nu unei oferte venite de la marea rivală FCSB, mai ales că de la clubul roș-albastru ar putea face pasul mai ușor în străinătate.

M-aș sacrifica pentru club, cu banii pentru mine se va da drumul la transferuri, va scăpa echipa de probleme”, spunea extrema lui Dinamo vara trecută.

Urmăriți Impact.ro și pe