Gigi Becali l-a umplut de bani pe Billel Omrani. Cât câștigă francezul în doar 10 luni la FCSB

Gabriel Peneș 15.09.2022, 10:56
Gigi Becali l-a umplut de bani pe Billel Omrani. Cât câștigă francezul în doar 10 luni la FCSB

Gigi Becali l-a umplut de bani pe Billel Omrani. Atacantul care a câștigat 5 titluri cu CFR Cluj în ultimele 6 sezoane a devenit jucătorul FCSB. Plecat de la echipa din Gruia în vară, francezul cu origini algeriene nu și-a găsit formație timp de trei luni. Gigi Becali l-a recuperat și l-a readus în Superligă, oferindu-i și o sumă uriașp la semnătură, alături de un salariu lunar generos.

Gigi Becali l-a umplut de bani pe Billel Omrani

Gigi Becali l-a umplut de bani pe Billel Omrani. Atacantul cu 5 titluri câștigate la CFR Cluj a fost o țintă pentru patronul FCSB încă din iarnă. Atunci, latifundiarul i-a oferit 500.000 de euro pentru a se transfera la echipa sa, dar clujenii n-au fost de acord să-i dea drumul. Până la urmă, Omrani a devenit jucătorul FCSB începând de zilele trecute.

Francezul a fost feblețea lui Becali de mai multă vreme, milionarul din Pipera considerându-l cel mai bun atacant din România.

„Am considerat că Omrani e cel mai bun atacant din România, nu străin, din România. Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata”, a spus Becali, la DigiSport.

Gigi Becali l-a umplut de bani pe Billel Omrani. Cât câștigă francezul în doar 10 luni la FCSB
Atacantul Billel Omrani a semnat cu FCSB un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani

Cât câștigă francezul în doar 10 luni la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit și salariul pe care i-l va da lui Omrani, dar și faptul că i-a oferit și o sumă de bani la semnătură, fără s-o divulge.

„A fost la mine acasă. I-am dat bani la semnătură, pentru că nu venea el degeaba la FCSB. Salariul este în media echipei. O să-i dau 20.000 de euro salariu. Păi i-am spus: „Păi, bă…, tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau”, a spus Becali, conform aceleiași surse.

Francezul a semnat cu FCSB un contract valabil până la 30 iunie 2023, ce poate fi prelungit pe încă două sezoane. Dar, la ora actuală, Omrani e sigur doar de primele 10 luni de contract. Conform gsp.ro, Gigi Becali i-a dat nu mai puţin de 200.000 de euro la semnătură lui Billel Omrani. Aceasta înseamnă că, împreună cu salariul, fotbalistul va câştiga în primul sezon peste 400.000 de euro, devenind cel mai bine plătit jucător din România.

„Sunt foarte fericit că am semnat cu FCSB. Acum trebuie să lucrez și să câștigăm meci de meci. Trebuie să câștigăm și în Europa și în campionat și sper să câștigăm titlul anul acesta și să trecem de grupe în Conference League.

Nu sunt pregătit 100%, am nevoie de 10 zile să ating potențialul maxim și voi munci mult pentru asta. M-am pregătit și săptămâna trecută cu echipa, cred că am mult de lucru cu preparatorul fizic, eu sunt perseverent și vreau să joc.

Îmi place fotbalul și vreau să arăt la toată lumea că sunt pregătit. Cred că după pauza internațională voi fi pregătit. Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin de mai mult timp, dar nu s-a întâmplat. Acum sunt aici”, a declarat Omrani pentru FCSB TV.

Deși Gigi Becali spusese că fotbalistul are „7-8 kilograme în plus” față de greutatea ideală, Nicole Dică, antrenorul roș-albaștrilor a declarat că acesta are doar 3 kilograme de dat jos pentru a atinge greutatea optimă. Joi, seară, FCSB o va întâlni pe Anderlecht în grupele Conference League. Partida se va desfășura pe Arena Națională cu începere de la ora 22.00 și va fi transmisă de Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....