Gigi Becali i-a trasat „sarcină” lui Octavian Popescu. „Asta vreau de la el”

Gabriel Peneș 16.09.2022, 17:33
Gigi Becali i-a trasat „sarcină” lui Octavian Popescu. „Asta vreau de la el”

Gigi Becali i-a trasat „sarcină” lui Octavian Popescu. Tânărul fotbalist de 19 ani de la FCSB s-a remarcat în partida cu FCSB doar prin faptul că a purtat banderola de căpitan al echipei. Dincolo de asta, s-a văzut încă o dată că Tavi Popescu, „perla coroanei” roș-albaștrilor, trece printr-o criză serioasă în acest sezon. Gigi Becali s-a declarat nedumerit de situația jucătorului și a dezvăluit ce anume vrea de la acesta până la finalul anului.

Gigi Becali i-a trasat „sarcină” lui Octavian Popescu

Gigi Becali i-a trasat „sarcină” lui Octavian Popescu. FCSB-Anderlecht, scor 0-0, a adunat 30.000 de spectatori pe Arena Națională, dornici să vadă primul meci de pe teren propriu într-o cupă europeană al vicecampioanei după o pauză de 5 ani. Patronul roș-albaștrilor n-a fost prezent la meci, dar s-a declarat mulțumit de rezultatele financiare ale partidei, chiar și în condițiile în care a mărit prețul biletelor.

„Am strâns vreo 600.000 de euro. Păi, de ce să regret? Și dacă puneam prețurile mai mici, tot atâți veneau. Vrei să vezi un meci, dai 35 de euro!

Eu trebuie să scot bani! Pentru că a început să fie ca înainte. Mă opresc oamenii pe stradă și mă întreabă: ’facem și noi, nea Gigi, o echipă puternică? Dregem? Într-un fel, și din dragoste pentru oameni vreau să fac asta.

Păi, de-aia am și odihnit jucătorii. Patru jucători de baza am odihnit”, a spus Becali, la Pro Arena, după meci.

Gigi Becali i-a trasat „sarcină” lui Octavian Popescu. „Asta vreau de la el”
Singura realizare a lui Octavian Popescu în meciul cu Anderlecht a fost faptul că a purtat banderola de căpitan al FCSB-ului

„Asta vreau de la el”

Gigi Becali s-a declarat încurajat de evoluția elevilor lui Nicolae Dică și a decis să investească în continuare în FCSB. El e convins că roș-albaștrii pot lupta pentru locul 2 în grupa din Conference League.

„Vă spuneam că vreau să văd dacă mai am curaj să investesc în fotbal, pentru că Anglia e departe, nu se poate cu ei, e diferență mare. Dau prea mulți bani. Dar acum vă pot spune că am curaj. De ce?

Am văzut o echipă Anderlecht pe care trebuia să o batem. E adevărat că au avut circulația mingii, dar nimic periculos. Am mare curaj. Ne putem compara și sunt mai slabi decât noi, eu așa zic.

Pe mine mă încurajează faptul că suntem mai buni decât Anderlecht, veți vedea că îi învingem în Belgia. Ne batem la locul 2 și să-l ia cine e mai bun”, a mai declarat Gigi Becali, conform sursei citate.

„Sigur e ceva, dar nu ştiu ce”

Pe de altă parte, Becali s-a declarat dezamăgit de prestația lui Octavian Popescu, „înecat” parcă în același joc mediocru pe care-l are de la începutul actualului sezon. Latifundiarul a explicat că nu înțelege ce se întâmplă cu jucătorul de 19 ani pe care visa să ia 50 de millioane de euro, dar a spus clar ce vrea de la el până la finalul anului.

„Pe mine m-a dezamăgit Tavi, nu ştiu ce e cu el. Trebuia să facă ceva. A fost pâine de mâncat pentru Tavi. Nu! Dacă nu o să crească, să fie ăla care a fost. A dat goluri, vreau să dea goluri! Vreau să dea 8 goluri anul ăsta, asta vreau de la el. Ce aşteptări? Să dribleze doi şi să dea un pas! A vrut ieri să dea în centru, de pe 16 metri. Viziunea aia nu o mai are.

Este ceva, ceva 100% este. Nu ştiu ce! Sigur e ceva, dar nu ştiu ce!”, a adăugat Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul grupei B, cu 1 punct. Prima poziție e ocupată de West Ham, cu 6 puncte, urmată de Anderlecht, cu 4. În următoarea partidă, pe 6 octombrie, FCSB va juca în deplasare, în Danemarca, cu codașa grupei, Silkebor. Câștigătoarea grupei se va califica în optimile Conference League, în timp ce ocupanta locului 2 va juca în 16-imile aceleiași competiții cu una dintre formațiile clasate pe locul 3 în grupele din Europa League.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....