Gigi Becali a explicat de ce n-a fost în tribună la FCSB-Anderlecht. „Nu mai e chiar așa”

Gabriel Peneș 16.09.2022, 16:06
Gigi Becali a explicat de ce n-a fost în tribună la FCSB-Anderlecht. „Nu mai e chiar așa”

Gigi Becali a explicat de ce n-a fost în tribună la FCSB-Anderlecht. Patronul roș-albaștrilor a absentat de la meciul disputat, joi seară, pe Arena Națională, deși promisese că va asista „pe viu” la partidă. Elevii lui Nicolae Dică au scos doar o remiză din confruntarea cu belgienii, dar au fost dezavantajați decisiv de deciziile arbitrului austriac. Gigi Becali a mărturisit ulterior motivele pentru care nu și-a mai putut ține promisiunea de a fi prezent la meci.

Gigi Becali a explicat de ce n-a fost în tribună la FCSB-Anderlecht

Gigi Becali a explicat de ce n-a fost în tribună la FCSB-Anderlecht. Cu 30.000 de suporteri pe Arena Națională, vicecampioana a făcut 0-0 cu echipa belgiană cu care, altădată, se duela în Cupa Campionilor. Înaintea meciului, patronul roș-albaștrilor promitea că va asista „pe viu” la meci, după câțiva ani în care a lipsit din lojă. Dar, spre dezamăgirea multor fani, latifundiarul n-a fost de găsit printre VIP-urile prezente pe stadion.

Gigi Becali a mărturisit că, la vârsta lui, 64 de ani, deja îi vine cam greu să ajungă la 1 noaptea acasă, în condițiile în care meciul se termina spre miezul nopții. În plus, el ar fi fost nevoit să lipsească de la slujba de dimineață de la biserică, dacă ar fi ajuns acasă atât de târziu.

„Era prea târziu, m-am gândit. M-am pregătit să merg, după care am stat și m-am gândit: e 12 (n.r. – 12 noaptea, când se termina meciul) ajung la 1 acasă, nu mai pot să merg dimineața la Biserică. Mai bine stau frumos acasă și mă uit la televizor. E o vârstă la care nu mai ai chef de din alea, hai, urcă-te pe mașină, nu mai e chiar așa”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali a explicat de ce n-a fost în tribună la FCSB-Anderlecht. „Nu mai e chiar așa”
FCSB-Anderlecht, cel de-al doilea meci din grupa B a Conference League, s-a terminat cu o remiză albă

„Nu mai e chiar așa”

Gigi Becali a părut mulțumit de jocul echipei sale. El declarase anterior că abia în confruntările cu forțe ca West Ham și Anderlecht se va vedea valoarea reală a formației sale. După remiza cu belgienii, milionarul a declarat că va continua să investească în FCSB, pentru că elevii lui Nicolae Dică au arătat că le sunt superiori belgienilor.

„Vă spuneam că vreau să văd dacă mai am curaj să investesc în fotbal, pentru că Anglia e departe, nu se poate cu ei, e diferență mare. Dau prea mulți bani. Dar acum vă pot spune că am curaj. De ce?

Am văzut o echipă Anderlecht pe care trebuia să o batem. E adevărat că au avut circulația mingii, dar nimic periculos. Am mare curaj. Ne putem compara și sunt mai slabi decât noi, eu așa zic.

Pe mine mă încurajează faptul că suntem mai buni decât Anderlecht, veți vedea că îi învingem în Belgia. Ne batem la locul 2 și să-l ia cine e mai bun”, a mai declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

FCSB ocupă locul 3 în clasamentul grupei B, cu 1 punct. Prima poziție e ocupată de West Ham, cu 6 puncte, urmată de Anderlecht, cu 4. În următoarea partidă, pe 6 octombrie, FCSB va juca în deplasare, în Danemarca, cu codașa grupei, Silkebor. Câștigătoarea grupei se va califica în optimile Conference League, în timp ce ocupanta locului 2 va juca în 16-imile aceleiași competiții cu una dintre formațiile clasate pe locul 3 în grupele din Europa League.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....