Gigi Becali, gata să „spargă banca” pentru David Miculescu. Ce ofertă colosală pregătește pentru atacantul de la UTA

Sorin Barbu 02.02.2022, 12:47
Gigi Becali, gata să „spargă banca” pentru David Miculescu. Ce ofertă colosală pregătește pentru atacantul de la UTA

Gigi Becali nu a renunțat la gândul de a câștiga titlul, după o secetă de șase ani. Patronul FCSB vrea să-l cumpere pe noul „atacant minune” din Liga 1. David Miculescu joacă la UTA, are 20 de ani și a marcat șase goluri în acest campionat. Becali a făcut până acum două oferte, dar a fost refuzat. Acum este gata să urce din nou prețul.

Gigi Becali pregătește o ofertă de 700.000 de euro pentru Miculescu

Acum două săptămâni, Gigi Becali anunța că voce tare că nu mai bagă bani în fotbal pentru că nu vrea să dea faliment. Era supărat pentru că echipa lui se află la o distanță considerabilă de liderul CFR și se gândea că va fi un nou an fără titlu. Între timp, s-a răzgândit. Și nu ar fi prima oară când își schimbă rapid decizia.

Gigi Becali pregătește o mutare de zile pentru echipa lui Toni Petrea și a pus ochii pe David Miculescu, jucătorul formației UTA. Patronul FCSB a oferit prima oară 500.000 de euro, dar a fost refuzat. La fel s-a întâmplat și când a ridicat prețul la 600.000 de euro. Becali și-l dorește foarte tare pe atacantul de 20 de ani, care a marcat de șase ori în acest campionat, și este gata să ofere 700.000 de euro, susțin jurnaliștii de la Fanatik.

Rămâne de văzut ce vor răspunde cei din Arad, care au declarat de mai multe ori că prețul lui Miculescu este un milion de euro.

David Miculescu în locul lui Florin Tănase?

Tratativele pentru David Miculescu ar putea fi strâns legate de posibila plecare a lui Florin Tănase. Atacantul joacă la echipa lui Gigi Becali din anul 2016 și ar vrea să plece să joace în străinătate. A avut câteva oferte, în special din zona țărilor arabe, dar deocamdată nicio echipă nu a oferit suma pe care o dorește omul de afaceri din Pipera: trei milioane de euro.

„Tănase e cea mai ciudată chestie, de când sunt în această meserie. Un jucător evaluat la 7-8 milioane, golgheter. Toate echipele care m-au chemat au spus să scadă prețul.

Au venit niște arabi și au zis 2.7-2.8. Important e că și-a prelungit contractul cu FCSB, unde are un salariu extraordinar”, a declarat Giovanni Becali, reprezentantul căpitanului de la FCSB.

Florin Tănase a ajuns la FCSB în anul 2016 pentru suma de 1,8 milioane de euro. Este căpitanul echipei, iar în acest sezon a marcat 9 goluri în 19 partide.

Urmăriți Impact.ro și pe