Gigi Becali, fără cuvinte când a aflat cât costă întreţinerea stadionului din Ghencea. „Câți bani am cheltuit eu acolo”

Nicu Stan 07.04.2021, 08:46
Gigi Becali, fără cuvinte când a aflat cât costă întreţinerea stadionului din Ghencea. „Câți bani am cheltuit eu acolo”

Gigi Becali, fără cuvinte când a aflat cât costă întreţinerea stadionului din Ghencea. Stadionul Stelei este aproape gata, iar fanii au aflat cu stupoare cât va costa întreținerea anuală a arenei sportive.

Gigi Becali, despre costurile de întreținere ale stadionului din Ghencea. La cât vor ajunge anual

Gigi Becali a rămas fără cuvinte când a aflat cât va costa întreţinerea stadionului din Ghencea. Informația a fost dezvăluită chiar de directorul de investiții a CNI, Adrian Cefalan, în urmă cu ceva timp.

Astfel Gigi Becali a reacționat dur după ce a aflat că întreținerea stadionului Steaua, unde a activat și FCSB, va costa un milion de euro pe an.

Stadionul Steaua este aproape gata
Stadionul Steaua este aproape gata

Stadionul din Ghencea este gata

Predarea stadionul din Ghencea de la CNI către MApN este to mai aproape, astfel că suporterii steliști au aflat amănunte extrem de interesante despre noua ”bijuterie” a Stelei. Costurile lunare ale întreținerii stadionului nu vor fi deloc mici.

Astfel, informația a ajuns și la urechile patronului FCSB care a avut o reacție umiitoare în momentul în care a aflat cât va costa întreținerea arenei sportive. De altfel, Gigi Becali este sigur că întreținerea se va plăti tot din bani publici.

Gigi Becali mulțumit că întreținerea va fi plătită de contribuabili

”Aolo, 1 milion de euro? Păi voi ce credeați, tată? Că o să coste 3 lei? Credeți că eu am ținut Steaua în viață în Ghencea pe 2 lei? Am tocat o grămadă de bani acolo. Dar lasă că acum o să plătiți voi, părinții voștri și frații voștri întreținerea acestui stadion.

De unde credeți voi că o să plătească CSA? Nu din banii Statului? MApN-ul de unde o să le dea lor banii? E, vedeți ce bun a fost la viața lui Gigi Becali în Ghencea? Acolo e munca mea și se antrenează acum pe terenurile făcute de mine jucătorii lui nea Oprița. Și câți bani am cheltuit eu acolo! Dar să vină acum nenea Talpan și să facă el rost de milionul ăsta de euro că nu o să meargă treaba cu banii de la toți românii. Oricum unii de pe acolo au salarii de barosani din banii Statului.

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace pe Ghencea

Dacă vreau să joc în Ghencea mie nu o să îmi interzică nimeni, deoarece stadionul ăla nu e făcut din banii unui patron. Voi ține cont și de dorința suporterilor noștri, iar mie nu o să mi se întâmple ce i s-a întâmplat ani la rând lui Adrian Mititelu pe Oblemenco. Dar am zis să mă abțin cu declarații despre Ghencea ca să nu îi fac pe suporteri să se dușmănească și mai rău între ei”, a declarat Gigi Becali. potrivit prosport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe