FOTO EXCLUSIV

Ipostaza neașteptată pentru soția lui Gigi Becali. Unde a fost surprinsă, însoțită de propriul șofer

Iancu Andreea 02.04.2021, 14:41

Soția lui Gigi Becali este o femeie extrem de discretă, care nu apare prea des în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, reporterii impact.ro au reușit să o surprindă recent în compania propriului său șofer, într-o zonă cunoscută din Capitală. Doar puțini cunosc motivul pentru care Luminița Becali a apărut în această ipostază neașteptată.

Soția lui Gigi Becali, însoțită de propriul șofer. Cum a fost surprinsă Luminița Becali

Gigi Becali și soția lui formează un cuplu de peste 26 de ani, având împreună o familie frumoasă, alături de cele trei fiice, Teodora, Alexandra și Cristina. Având în general grijă de familia sa, Luminița Becali nu obișnuiește să fie atât de vizibilă precum este soțul său. Cu toate că este destul de retrasă, soția lui Becali a apărut zilele acestea alături de propriul șofer, într-o zonă cunoscută din București, pentru a face câteva cumpărături. Reporterii impact.ro au surprins-o pe aceasta într-un magazin destinat articolelor pentru bebeluși.

După ce a adus pe lume trei fete în familia Becali, acum Luminița se preocupă extrem de mult de creșterea nepoatei sale, devenind bunică la începutul acestui an. Însoțită de șofer, șoția lui Gigi Becali a fost văzută intrând într-un magazin de profil pentru a mai cumpăra câteva produse necesare pentru micuță. Pentru că a avut nevoie de ajutor pentru a le duce la mașină, Luminița Becali l-a rugat pe șoferul său.

Luminița și Gigi Becali
Luminița și Gigi Becali

Gigi Becali a devenit bunic. Una dintre fiicele sale a născut primul nepot al familiei

Latifundiarul din Pipera nu își mai încape în piele de bucurie, după ce fiica sa a adus pe lume primul său nepot. Teodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Theodor Mincu în toamna anului 2019 și astfel devenea prima fiică măritată a familiei Becali. Cuplul și familiile celor doi s-au bucurat de o nuntă mare și elegantă, petrecând cu mult fast alături de invitații lor. Pentru ca familia proaspeților însurăței să fie completă, Teodora a născut primul său copil, făcându-l pe Gigi Becali bunic.

Bucuria că sunt proaspeți bunici i-a făcut deja pe soții Becali să își intre în rol. Astfel, după nașterea Mariei, unica nepoțică a lui Becali, afaceristul a decis să îi facă deja un cont bancar copilei, având grijă ca suma depusă să fie una suficient de consistentă. Pe de altă parte, Luminița Becali se implică în sprijinirea fiicei sale la creșterea micuței și astfel obișnuiește să participe la ieșirile în parc sau la cumpărăturile pentru nepoțica sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...