Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu. ”Le fac plângeri penale”. Ce l-a scos din minți pe finanțatorul echipei FCSB

Andrei Cezar 13.10.2021, 17:58
Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu. ”Le fac plângeri penale”. Ce l-a scos din minți pe finanțatorul echipei FCSB

FCSB trece printr-o perioadă dificilă din cauza focarului de Covid-19 din interiorul echipei. Antrenorul Edi Iordănescu și staff-ul său tehnic, dar și câțiva jucători au fost testați pozitiv. Gigi Becali este extrem de nemulțumit de faptul că jucătorii care au făcut vaccinul nu mai sunt obligați să se testeze înainte de meciuri. Finanțatorului roș-albaștrilor îi este teamă că din această cauză, în scrut timp, am putea avea parte de o altă tragedie în fotbalul românesc, similară cu cea din urmă cu câțiva ani în care dinamovistul Patrick Ekeng a murit pe teren.

Gigi Becali îi amenință pe șefii fotbalului românescu cu plângeri penale dacă nu schimbă regulamentul

Latifundiarul este de părere că regulamentul actual în care fotbaliștii vaccinați nu mai trebuie testați înainte de meciuri ar trebui schimbat cât mai repede astfel încât să eliminăm riscul ca în perioada următoare să avem un nou ”caz Patrick Ekeng”.

Gigi Becali îi sfătuiește, astfel, pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal și Gino Iorgulescu, șeful LPF să facă demersuri în acest sens și să schimbe regulamentul. În caz contrar, latifundiarul îi amenință cu plângeri penale.

Asta este viața și trebuie să trecem și prin Covidul ăsta, dar nu poți să faci în așa hal regulamentul. De aproape doi ani o ținem în circul ăsta, că ăsta nu mai este un fotbal normal.

Dacă ai vaccin făcut nu mai mai trebuie să te testezi, nu? Voi sunteți în toate mințile? Îi întreb și eu pe Burelanu, Gino și pe ministru. Ce o să faceți voi, că nu o să mai dureze mult, și o să vedeți că o să apară un nou caz Ekeng la noi. Ce o să faceți atunci? Iar mie dacă îmi va muri, Doamne ferește!, vreun fotbalist de la FCSB nu o să îi iert în viața mea pe Burleanu, Gino Iorgulescu și pe ministru. Schimbați, bă, cât mai este timp regulamentul că o să îi omorâți pe fotbaliști. Vor face aia infarct pe teren.

Dar, lasă că o să le fac eu plângeri penale lui Burleanu și Gino, nu o să îl las nici pe ministru. Către ăia de la minister am făcut deja un demers. Dar testați, bă, toți jucătorii înainte de meciuri. Cât vreți să mai urle Becali să vă trezească la realitate? Ce vreți să fac eu? Am zis să nu mai ies în presă să vorbesc. Am zis să stau să îmi văd de treabă și de viața mea, dar înnebunesc când văd ce se întâmplă la noi. Și apoi tot pe mine mă sunați, că uite domnul Becali ce s-a întâmplat, că uite domnul Becali ce cazuri de Covid au mai apărut….. Ce vei face domnule Becali? Nu se poate așa ceva!”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Razvan Burleanu si Gino Iorgulescu
Razvan Burleanu si Gino Iorgulescu

Cine îi va lua locul pe bancă lui Edi Iodănescu

FCSB urmează să joace sâmbătă cu CS Mioveni în Liga 1, iar echipa va fi condusă  pe bancă de un nou nume, în contextul în care Edi Iordănescu și staff-ul său s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba de fostul portar Eugen Nae (46 de ani). Acesta a fost adus de urgență pentru următoarele două partide, cu CS Mioveni și Farul Constanța.

Eugen Nae a mai fost antrenor în două rânduri la Steaua, în 2010-2011, respectiv în 2012-2013, când a lucrat cu portarii. De asemenea, a mai avut şi o experienţă de “principal”, la Unirea Urziceni, în 2010, tot interimar.

El va fi ajutat de Mihai Pintilii, cel care în ultima perioadă nu a mai fost prezent pe banca de rezerve.

Potrivit digisport.ro, Edi Iordănescu va ieși din carantină luni, 25 octombrie 2021. Din fericire, tehnicianul roș-albaștrilor nu are simptome și se simte bine.

În luna septembrie, FCSB a avut trei cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul jucătorilor. Este vorba despre Toma Niga, Răzvan Udrea, David Petruț. În plus, săptămâna trecută Constantin Budescu și Adi Șut au fost și ei suspecți de infectare și izolați până la sosirea rezultatelor testelor.