Gigi Becali, decizie radicală după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg. Anunțul care zguduie lumea fotbalului

Stan Filon 14.10.2022, 15:32
Gigi Becali, decizie radicală după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg. Anunțul care zguduie lumea fotbalului

Înfrângerea mai mult decât rușinoasă suportată de FCSB în fața danezilor de la Silkeborg l-a adus la disperare pe finanțatorul echipei, pe Gigi Becali. Milionarul a rămas șocat de umilința la care a fost supus, după ce echipa din Danemarca a marcat FCSB-ului nu mai puțin de 10 goluri, în doar două meciuri. Roș-albaștri nu au reușit să marcheze nici măcar golul de onoare. Ce decizie a lui Gigi Becali!

Gigi Becali, decizie radicală după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg

Gigi Becali a luat o măsură drastică, după ce danezii de la Silkeborg le-a scos efectiv fotbalul din cap jucătorilor de la FCSB. Fotbaliștii pregătiți de Nicolae Dică nu au reușit să marcheze nici măcar un gol, în cele două meciuri disputate împotriva danezilor, însă au primit nu mai puțin de 10! Danezii au făcut ce au vrut pe teren, ba chiar au marcat un gol și direct din corner!

Această contraperformanță l-a lăsat cu gura căscată pe Gigi Becali, care a anunțat că se retrage din fotbal, după umilința recentă. Omul de afaceri a ajuns la concluzia că jucătorii își bat joc efectiv de banii lui și nu mai are de gând să rămână în fotbal. Miliardarul a spus că nu mai ține cont de sfaturile nimănui și se va retrage încet de la echipă.

Gigi Becali, decizie radicala dupa infrangerea umilitoare cu Silkeborg
Gigi Becali, decizie radicala dupa infrangerea umilitoare cu Silkeborg

„Eu sunt fraierul României”

„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet.

Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.

Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a declarat Gigi Becali,  pentru ProSport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...