Extravaganța la care a renunțat Gigi Becali. Pe ce putea să arunce 5000 de euro

Marian Cărăvan 21.04.2020, 15:21
Extravaganța la care a renunțat Gigi Becali. Pe ce putea să arunce 5000 de euro

Recunoscut pentru extravaganțele sale de-a lungul timpului, parcă în contradicție cu imaginea de om religios, Gigi Becali nu a mai rezistat și a făcut o mărturisire de Paște.

Extravaganța la care a renunțat Gigi Becali. Pe ce putea să arunce 5000 de euro

Uneori, chiar și pentru un om ca Gigi Becali, pasiunile pot deveni costisitoare. Asta și-a spus de curând și latifundiarul din Pipera, care brusc și-a schimbat atitudinea și a avut puterea să facă o mărturisire legată de viața sa privată, de care doar cei foarte apropiați aveau habar. Finanțatorul FCSB a spus „stop” folosirii unui obiect foarte scump, de mii de euro, de care nu se putea apropia chiar oricine.

„Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta. Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor.

Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Finanțatorul vicecampioanei României a spus că nu va mai cheltui pe parfumuri astfel de sume ce par amețitoare, la fel ca și mireasma ce o împrăștie: „Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau.”

Aroganță de jumătate de milion de euro

E de notorietate faza de acum 15 ani, când Gigi Becali, un personaj tot mai prezent în fotbalul românesc al acelor vremuri, precum și cu apariții tot mai dese la televiziuni, s-a afișat la volanul unui Maybach, un adevărat bolid pe patru roți.

„Mi-am luat ca să dovedesc că am bani și să le fac în ciudă tuturor dușmanilor, care mă cred analfabet”, spunea în 2005 Gigi Becali, care se lăuda la acea vreme că are cea mai scumpă mașină din România, pentru care ar fi plătit 500.000 de euro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe