Gigi Becali, cuvinte dure despre Duckadam. „Eroul de la Sevilla”, umilit de latifundiar: „Stătea acasă şi lua bani”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 20.11.2021, 12:57
Gigi Becali, cuvinte dure despre Duckadam. „Eroul de la Sevilla”, umilit de latifundiar: „Stătea acasă şi lua bani”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lansat de curând o serie de acuzații dure la adresa lui Helmut Duckadam. Eroul de la Sevilla a fost umilit de către latifundiarul din Pipera, din cauza unei situații care a avut loc în trecut, pe când Duckadam era angajat la FCSB. Totul ar fi pornit din cauza unei sume importante de bani.

Gigi Becali, despre Helmut Duckadam. Motivul pentru care latifundiarul l-a umilit pe „Eroul din Sevilla”

În urmă cu o zi, Gigi Becali l-a atacat verbal pe Duckadam, făcând referire la o situație care a avut loc pe vremea când Eroul din Sevilla activa în cadrul FCSB. Timp de aproximativ zece ani, fostul portar a ocupat funcția de director de imagine la echipa de fotbal patronată de Becali. Iar recent, în ciuda faptului că și-au încheiat socotelile financiare, Gigi Becali a rostit o serie de cuvinte dure despre colaborarea sa cu Helmut Duckadam. Tot conflictul ar fi pornit de la o sumă importantă de bani.

Gigi Becali îl acuză pe Duckadam că, pe vremea când acesta din urmă era angajat la FCSB, a încasat bani fără să facă nimic. Patronul i-ar fi plătit o serie de operații fostului fotbalist și i-a plătit 350.000 de euro fără ca acesta să facă ceva. Potrivit spuselor lui Becali, Duckadam ar fi încasat banii deși doar stătea acasă. 

Gigi Becali, cuvinte dure despre Duckadam
Helmut Duckadam, „Eroul de la Sevilla”

„Nu m-așteptam, el era un om echilibrat”

Am mai văzut astăzi pe cineva acolo la voi, bine, voi oricum tot timpul aveți dreptate, celălalt n-are dreptate, care plătește operații, care dă vreo 350.000 de euro să stai acasă și după aia îl atacă pe Becali. Că, vezi Doamne, l-am luat eu pe el că eram în război cu Pițurcă, păi ce treabă are? Eu dacă eram în război cu Pițurcă îl luam pe Duckadam vreodată? Așa a spus domnul Duckadam, nu mă așteptam vreodată.

Dacă-ți plătește omul operații, îți dă omul 350.000 de euro salarii, că atât i-am dat, în nu știu câți ani, că atât i-a, dat, stând acasă, și tu vii la televizor. Nu m-așteptam, el era un om echilibrat, era un om cuminte, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Helmut Duckadam: „Eu nu am fost nicăieri!”

Începând cu 11 august 2010 și până în 14 martie 2020, Helmut Duckadam a ocupat funcția de director de imagine în cadrul FCSB. În ciuda longevității sale în cadrul echipei de fotbal, în iunie 2020 fostul portar a decis să își dea demisia din poziția pe care o ocupa la club. Decizia a survenit după ce Gigi Becali i-a micșorat salariul astfel încât fostul sportiv ajunsese să câștige 2.000 de lei pe lună.

Helmut Duckadam și-a exprimat la un moment dat nemulțumirea cu privire la tratamentul pe care l-a primit la FCSB. Fostul portar spunea că nu a primit primă de calificare în cei zece ani de zile petrecuți alături de echipa patronului Gigi Becali.

Eu nu am fost nicăieri! În 10 ani, eu nu am fost niciodată invitat după un meci de calificare în Champions League sau ceva, se mai întâlneau, eu n-am fost nicăieri. Nici măcar la grătar la domnul Reghecampf. N-am primit în 10 ani de zile niciun leu primă de vreo calificare și cu asta basta!, a explicat Duckadam în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...