Helmut Duckadam, mesaj tranșant după ce Becali a declarat că i-a dat 300.000 de euro în 10 ani. Ce a dezvăluit despre FCSB

Marian Cărăvan 14.07.2020, 15:41

Declarațiile incendiare făcute marți, la prânz, de Gigi Becali, referitoare la salariul încasat de Helmut Duckadam de la FCSB nu au rămas fără urmări. Fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor i-a dat o replică acidă latifundiarului din Pipera.

Helmut Duckadam a avut un mesaj tranșant pentru Gigi Becali

Gigi Becali a convocat presa la Palat și a dat de pământ cu fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor, despre care a dezvăluit câți bani a încasat timp de 10 ani. Helmut Duckadam nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat o replică dură finanțatorului FCSB.

„Vreau să îl informez pe domnul Becali că la mine în familie nu se acceptă minciuna şi că subalternii dânsului l-au informat greşit. Am făcut acele deplasări pentru că am reprezentat clubul.

Eu cred că banii i-am meritat cu vârf şi îndesat, chiar dacă unii din colaboratorii dânsului nu au fost de acord. Vreau să îi informez pe colaboratorii care i-au dat acea listă că eu din 2003 sunt rezident american cu acte în regulă. Nu am venit la FCSB ca să fac deplasări. Le-am făcut pe la echipa naţională.

Le doresc baftă în continuare. Cei din jurul dânsului îl mai informează, „prietenii mei” de lângă dânsul. Eu nu mă dezic de echipă. A fost o perioadă bună din viaţa mea, un episod din viaţa mea. Nu mă dezic de nimic”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Antena Sport.

Ce spunea la un moment dat Helmut Duckadam despre colaborarea cu Gigi Becali

Helmut Duckadam a lucrat la echipa patronată de Gigi Becali din august 2010 până la începutul lunii iunie 2020. Aproape zece ani despre care a vorbit fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor.

„Ce făceam eu, să reprezint imaginea echipei, însemna mai mult să merg la emisiuni, la întâlniri. Locul meu nu era la Berceni! Nici nu aveam birou. Intram la unul sau altul în birou și mai stăteam jumătate de oră. Nu mă simțeam confortabil nici în perioada în care s-au câștigat două campionate cu Reghecampf. Nu am fost chemat la acele grătare, nici la petrecerile la care se sărbătoreau trofeele câștigate. Asta m-a durut! Dar am trecut peste ele. Am zis că trebuie să fiu lângă echipă în momentele grele. Dar mi-ar fi plăcut să fiu și eu acolo. Dar îmi trecea peste două zile. În plus, nu am primit nicio primă. În 10 ani nu am primit niciun leu! S-a dovedit că nu meritam”, a declarat Helmut Duckadam pentru GSP.

 

Urmăriți Impact.ro și pe