Gigi Becali anunță că vrea să aducă la FCSB un fundaș și un atacant. „Singurul jucător din Liga 1 care îmi place este Jefte”. Ce se întâmplă cu Vinicius și Miron

Sorin Barbu 23.05.2022, 14:21
Gigi Becali anunță că vrea să aducă la FCSB un fundaș și un atacant. „Singurul jucător din Liga 1 care îmi place este Jefte”. Ce se întâmplă cu Vinicius și Miron

Gigi Becali a anunțat că nu mai vrea să plătească bani ca să cumpere jucători, dar este dispus să-și încalce legământul dacă se înțelege cu Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor. Patronul FCSB a dezvăluit și de ce nu i-a mai oferit un contract lui Paulo Vinicius și a explicat și care este situația lui Andrei Miron.

Gigi Becali pregătește transferuri la FCSB. Ce atacant vrea să aducă patronul

FCSB a ratat titlul al șaptelea an consecutiv și a anunțat că anul viitor echipa va avea un buget mult mai mic și că nu va mai plăti bani pentru transferuri. Omul de afaceri vrea să aducă doar jucători liberi de contract, dar ar fi dispus să treacă peste această strategie doar într-o singură situație.

„Trebuie un fundaș central și poate și un atacant. Posibil. Nu am găsit încă un vârf. Singurul care îmi place e Jefte. E pe jocul nostru. Dar dacă îi zic lui Gică, cere 1-2 milioane. Și nu dau”, a declarat Gigi Becali.

Noul favorit al patronului FCSB a marcat 16 goluri în acest campionat. Jefte Betancor a venit la Farul după ce a plecat liber de contract de la FC Voluntari, iar Mihai Stoica a recunoscut că își reproșează că nu l-a analizat cu atenție și nu a văzut ce calități deosebite are atacantul spaniol.

Jefte nu este singurul atacant pe care Gigi Becali a pus ochii. Omul de afaceri din Pipera a oferit 500.000 de euro și pentru transferul lui David Miculescu, dar oficialii clubului UTA au solicitat un milion de euro.

Gigi Becali renunță la brazilianul Paulo Vinicius. Ce se întâmplă cu Andrei Miron

Gigi Becali renunță la cei trei jucători care termină contractul în această vară, fundașul Paulo Vinicius și atacanții Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu. Nici situația lui Andrei Miron nu este foarte clară. Fundașul central a greșit în meciul cu FC Voluntari și și-a supărat patronul.

„Am nevoie de fundaș central. Dacă joc tot cu fundașii ăștia, nu am nicio șansă. Trebuie să luăm neapărat măcar unul. Nu am găsit niciunul în Liga 1. Mie mi-a plăcut de Burcă, dar nu l-am luat pentru că am fost fraier. Eu nu mă pricep la fundași centrali, dar am fost influențat. L-am luat pe Miron… Să mă ierte, dar când îl văd îmi aduc aminte cum a plecat atacantul de la Voluntari de lângă el.

De plecat, o să plece cine termină contractul. Miron mai are 6 luni și poate să plece dacă vrea. Am vorbit cu impresarul lui… Și Vincius pleacă. E bun, e puternic, dar are o vârstă. Eu vreau fundași puternici, de 24-25 de ani. Cine termină contractul pleacă. Hai, noroc. Hai, la revedere! Curățenie”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Gigi Becali a spus că este dispus să renunțe și la Octavian Popescu, dacă o echipă plătește 50 de milioane de euro pentru jucătorul pe care l-a comparat cu Neymar.

Urmăriți Impact.ro și pe