Gigi Becali, anunț de ultimă oră legat de transferul lui Octavian Popescu. Ce preț i-a fixat jucătorului de 19 ani de la FCSB. „Credeți că sunt nebun să nu-l las?”

Sorin Barbu 16.03.2022, 13:51
Gigi Becali, anunț de ultimă oră legat de transferul lui Octavian Popescu. Ce preț i-a fixat jucătorului de 19 ani de la FCSB. „Credeți că sunt nebun să nu-l las?”

Gigi Becali a încercat să-i vândă pe Florinel Coman și Florin Tănase cu multe milioane de euro, dar niciun club nu a oferit o sumă care să-l mulțumească. Acum are o altă țintă. Este convins că Octavian Popescu va deveni în scurt timp cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc. I-a stabilit deja suma de transfer!

Gigi Becali i-a fixat prețul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu este la doar 19 ani jucătorul vedetă din atacul FCSB. În acest campionat a marcat opt goluri și a oferit și două pase decisive, iar evoluțiile bune l-au adus în atenția selecționerului Edi Iordănescu. Ultima reușită a semnat-o în confruntarea cu Farul, în prima partidă din play-off.

Gigi Becali este convins că îl va vinde pe o sumă foarte mare pe Octavian Popescu. Până acum FCSB a luat cei mai mulți bani pe Dennis Man, transferat la Parma pentru 11 milioane de euro. Pe locurile următoare, în acest top, se află tranzacțiile în care au fost implicați Nicolae Stanciu și Vlad Chiricheș.

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las?

Când spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane”, a declarat patronul FCSB.

Gigi Becali a spus că va asculta orice propunere, dar doar la finalul campionatului. Până atunci misiunea lui Octavian Popescu este să-și poarte echipa spre victorii în play-off și să dea goluri ca Messi.

„Cu el nu vreau să pățesc la fel cum am pățit cu Moruțan. Pe Moruțan am visat că obțin bani mulți și abia am obținut 3.5 milioane de euro. Dar, dacă Tavi mai dă vreo trei patru goluri din alea ca ale lui Messi, atunci o să vedeți că o să cer mai mult de 50 de milioane de euro.

Suma asta o cer în momentul de față. Ce o să fie după finalul campionatului mai discutăm atunci. Dar eu sunt convins că o să obțin pe Tavi Popescu cea mai mare sumă a mea de transfer de când am intrat în fotbal”, a spus Gigi Becali în ProSport.

Cel mai scump jucător român este Adrian Mutu, cumpărat de Chelsea de la Parma, în anul 2003, cu 22 de milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe