Gigi Becali pariază din nou pe talentul lui Florinel Coman. „Valoarea nu poate nimeni să i-o ia”. Ce veste i-a dat lui Octavian Popescu

Sorin Barbu 15.03.2022, 13:49
Gigi Becali pariază din nou pe talentul lui Florinel Coman. „Valoarea nu poate nimeni să i-o ia”. Ce veste i-a dat lui Octavian Popescu

Gigi Becali este în culmea fericirii. FCSB a învins Farul cu 2-0 și a depășit perioada grea reușind al doilea succes consecutiv. Omul de afaceri l-a lăudat pe Octavian Popescu, după primul meci din play-off, dar a încercat să-i dea încredere și lui Florinel Coman.

Gigi Becali îl laudă pe Florinel Coman

FCSB a învins cu 2-0 Farul Constanța, grație golurilor semnate de Edjouma și Octavian Popescu. Gigi Becali i-a trimis în tribună pe Andrei Vlad și Claudiu Keșeru, dar i-a mai dat o șansă lui Florinel Coman. „Mbappe de la FCSB” a intrat pe teren la pauză, în locul lui Ivan Mamut, și a avut o prestație bună. Patronul l-a lăudat deși jucătorul nu a marcat, dar a reușit să trimită mingea în transversală cu un șut frumos.

„Dacă dădeam gol în seara asta și meciul următor îl făceam praf, ce se întâmpla? Am pierdut foarte mult, am pierdut tonus, de-asta îmi pare cel mai rău. Sunt convins că îmi voi reveni. Am făcut ce făceam înainte, doar că mai mult.

Patronul voia 20 de milioane pe mine. Dacă dau șapte goluri, iar se cer 20. E normal ca patronul să vorbească, bagă banii, n-am nicio problemă cu asta”, a spus Florinel Coman, la interviurile de la finalul partidei.

„Pentru Coman am avut ofertă de maxim 9 milioane, plătibili în trei ani. Nu regret decizia. Coman, dacă vrea, trebuie să muncească. Va antrena talentul și va reveni acel Coman care a fost.

Florinel Coman a dat acea bară din calitate. Valoarea lui nu poate nimeni să i-o ia. Ești numărul unul al echipei, iar când vezi că vine Tavi Popescu… nu mai poți spune nimic”, a spus omul de afaceri la PRO X.

Gigi Becali îi mărește contractul lui Octavian Popescu

Gigi Becali este tot mai cucerit de prestațiile lui Octavian Popescu. Puștiul de 19 ani a înscris cu Farul golul său cu numărul opt din acest campionat, iar din vară va câștiga mai mulți bani. Patronul vrea să-i mărească salariul, după ce acum câteva săptămâni i-a cumpărat o mașină nouă pe care a plătit 30.000 de euro.

„O să vorbim de salariul lui în vară. Crezi că îl lăsăm așa? Eu nu mai vorbesc de oferte despre Octavian Popescu decât în perioada transferurilor.

Vorbeam cu MM acum 7-8 ani că îmi va da Domnul un jucător ca Gică Hagi, pe care să iau zeci de milioane de euro. Nu pot să îl compar neapărat cu Hagi, dar pe ceilalți i-a depășit deja.

În vară e posibil să aibă o cotă de 20 de milioane, iar eu nu-l dau doar pe atât. I-am spus să piardă și el o minge… cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Evoluțiile bune din campionat l-au adus pe Octavian Popescu și în atenția selecționerului Edi Iordănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe