Gigi Becali, ajuns de urgență la Poliție. Ce s-a întâmplat după ce a fost testat antidrog

Andreea Bisinicu 13.11.2023, 12:20
Gigi Becali, ajuns de urgență la Poliție. Ce s-a întâmplat după ce a fost testat antidrog

Clipe dificile pentru Gigi Becali. Duminică, 12 noiembrie, latifundiarul din Pipera a fost implicat într-un accident rutier în Capitală, după ce a ieșit de pe carosabil. Deși afaceristul a scăpat nevătămat, bolidul său de lux marca Rolls Royce, în valoare de 500.000 de euro, a fost avariat. Ajuns de urgență la Poliție, patronul FCSB a fost supus unor teste antidrog.

Gigi Becali, supus unui test antidrog după accidentul de duminică

Gigi Becali a avut parte de un weekend plin de peripeții. Controversatul om de afaceri a ajuns cu mașina în șanț, după ce, duminică, 12 noiembrie, a fost implicat într-un accident rutier pe șoseaua de Centură București.

În dimineața zilei de luni, 13 noiembrie, latifundiarul din Pipera s-a prezentat la cea mai apropiată secție de poliție, unde oamenii legii l-au supus etilotestului și examenului antidrog, pentru a vedea dacă vedeta s-a aflat sub influența drogurilor sau alcoolului în momentul accidentului, potrivit celor de la Vocea Biz.

“Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, cannabis, alea alea. Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic. A reparat-o, mă (n.r. – mașina)! Uite, e asta!”, a mărturisit Gigi Becali.

După momentul accidentului, afaceristul și-a lăsat mașina în câmp, urmând ca, în scurt timp, un alt vehicul să fie chemat să recupereze bolidul în valoare de 500.000 de euro.

Citește și Gigi Becali a pierdut 2,5 milioane de euro. Lovitura pe care a primit-o patronul FCSB

Ce i-a transmis Gigi Becali șoferului care a cauzat accidentul

Gigi Becali se deplasa pe Centura București, în dimineața zilei de duminică, 12 noiembrie, la volanul celebrei sale limuzine Rolls Royce Ghost Black Badge. Potrivit spuselor acestuia, finanțatorul FCSB a încercat să depășească o altă mașină care se afla pe același sens cu el, însă celălalt șofer nu s-ar fi asigurat, încercând, la rândul său, să-l depășească pe milionar.

Pentru a evita coliziunea, Gigi Becali a tras de volan cât de mult a putut, astfel rezultând incidentul soldat cu bolidul său de jumătate de milion de euro în șanț.

Latifundiarul este determinat să-l găsească pe șoferul vinovat, transmițându-i acestuia mesajul să-l caute personal pentru a-și cere iertare, altminteri, controversatul afacerist va depune plângere penală împotriva acestuia.

“Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el. Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală”, a adăugat Gigi Becali.

Citește și Gigi Becali taie în carne vie după remiza lui FCSB! Îl dă afară de la echipă

Urmăriți Impact.ro și pe