Gigi Becali taie în carne vie după remiza lui FCSB! Îl dă afară de la echipă

Stan Filon 11.08.2023, 14:14
Gigi Becali taie în carne vie după remiza lui FCSB! Îl dă afară de la echipă

Gigi Becali taie în carne vie după remiza lui FCSB cu danezii de la Nordsjaelland. Latifundiarul din Pipera este foarte dezamăgit deoarece jucătorii săi nu s-au impus, deși au jucat cu un om în plus aproape o jumătate de oră.

Gigi Becali taie în carne vie după remiza lui FCSB

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, s-a declarat dezamăgit după remiza albă din Ghencea împotriva echipei daneze Nordsjaelland. Elevii antrenați de Elias Charalambous nu s-au impus în fața danezilor, deși au avut un om în plus încă din minutul 59.

Cu toate acestea, Gigi Becali a spus că echipa sa a jucat bine în fața unei echipe care pasează mult. A decis însă în urma partidei de joi seara să renunțe la Vali Gheorghe, care nu l-a impresionat deloc. Acesta a avut o prestație ștearsă, notată cu 5 în Gazeta Sporturilor. Interesate de serviciile mijlocașului lateral sunt UTA și U Cluj.

Gigi Becali taie in carne vie dupa remiza lui FCSB! Il da afara de la echipa
Gigi Becali taie in carne vie dupa remiza lui FCSB! Il da afara de la echipa

”Îl vor vreo 3 echipe”

”Am jucat extraordinar cu o echipă care pasează foarte mult. S-a greșit acolo cu introducerea lui Vali Gheorghe, probabil. Nu l-am știut. Îl vor vreo 3 echipe. Le-am zis să-l ia. L-am dat deja. Dar gata, nu mai vorbesc despre Vali Gheorghe.

Numai Vali Gheorghe pleacă. Pe Edjouma să vedem dacă-l iau ăia. Hai să vedem dacă ne calificăm. Dacă nu, sunt cam mulți pe aici. Dacă nu te califici, ce faci cu ei? Bine, glumesc. Au contract, ce poți să le faci?”, a afirmat Becali astăzi.

Jucătorul a revenit la FCSB în această vară, după ce sezonul trecut fusese cedat sub formă de împrumut la Umraniyespor, în Turcia. Românul nu a impresionat nici peste hotare, astfel că turcii nu l-au transferat definitiv.

Vali Gheorghe a jucat în două meciuri în acest sezon pentru FCSB, la 3-1 cu FCU Craiova în prima etapă de campionat și la 0-0 cu Nordsjaelland seara trecută. În rest a stat pe banca de rezerve.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...