Gică Popescu este supărat că fiul său este folosit foarte rar de Gică Hagi. „Trebuie să joace”. Planul care ar putea aduce o ruptură între cei doi cumnați

Sorin Barbu 14.04.2022, 11:02
Gică Popescu este supărat că fiul său este folosit foarte rar de Gică Hagi. „Trebuie să joace”. Planul care ar putea aduce o ruptură între cei doi cumnați

Gică Popescu este nemulțumit că fiul său joacă prea puțin la Farul Constanța. I-a cerut explicații antrenorului Gică Hagi, dar a fost doar pe jumătate de convins de argumentele cumnatului său. „Baciul” nu a exclus varianta ca băiatul său să plece de la formația din Constanța.

Gică Popescu îl contrazice pe Gică Hagi

Gică Popescu este președinte la Farul, Gică Hagi ocupă funcția de antrenor, dar este și patronul grupării. Cei doi au jucat ani mulți împreună, la echipa națională, FC Barcelona și Galatasaray, sunt cumnați, dar au subiect asupra căruia nu cad de acord. Gică Popescu este nemulțumit că fiul său a jucat doar 45 de minute la formația din Constanța și ar vrea ca tânărul de 19 ani să intre mai des pe teren.

„Știu de ce nu joacă. Are un talent uriaș, dar din punct de vedere fizic, Gică a considerat că încă nu este pregătit să facă față la Liga 1.

Ești de acord cu el?

Pe jumătate. Un jucător, ca să poată să crească, trebuie să joace. Nu poate să stea pe bancă și să crească. N-ai cum! Când eram la Craiova, eram la fel ca Nico. Dar am jucat și am crescut. Dacă stai pe bancă…”, a declarat Gică Popescu la Digi Sport.

 

Fostul internațional este gata să facă o mutare radicală și să-l transfere pe Nicolas Popescu la o formație unde să primească mai multe șanse.

„Nico trebuie să joace de la anul. Că va juca la Farul, că va juca la Steaua… da, trebuie să îl duc în altă parte. Trebuie să joace, Dumnezeule! Nu mă cert cu Gică niciodată. Ne contrazicem doar. Dacă nu e pregătit, poate să meargă la un alt nivel să joace pentru a crește. Numai dacă joci crești”, a mai spus Gică Popescu.

Nicolas Popescu a fost crescut la Academia Gheorghe Hagi, sub atenta supraveghere a celor doi foști internaționali.

Băiatul lui Gică Popescu a contribuit la calificarea României la Campionatul European din 2023 și a jucat 10 partide în tricoul naționalei U19.

Urmăriți Impact.ro și pe