Gică Hagi transferă la Farul jucători de echipă națională. Gabi Torje și Romario Benzar, prezentați oficial

Sorin Barbu 03.06.2022, 11:20
Gică Hagi transferă la Farul jucători de echipă națională. Gabi Torje și Romario Benzar, prezentați oficial

Gică Hagi este unul dintre cei mai grăbiți manageri din Liga 1. Patronul formației Farul a adus la echipă trei jucători. Doi dintre ei au fost jucători de bază în echipa națională a României: Gabi Torje și Romario Benzar.

Gică Hagi a adus la Farul doi jucători de națională. Gabi Torje și Romario Benzar, prezentați oficial

Gheorghe Hagi nu a fost deloc mulțumit de prestația echipei sale din sezonul trecut. Farul a ocupat doar locul cinci, iar „Regele” își dorește ca anul viitor să joace din nou în cupele europene. Fostul selecționer este adeptul unor echipe cu mulți jucători tineri, dar acum a adus și doi fotbaliști cu mare experiență: Gabi Torje a jucat în echipa națională a României 50 de partide și a îmbrăcat ultima oară tricoul lui Dinamo, formație care a retrogradat în liga a doua, iar Romario Benzar a evoluat în 19 partide în prima reprezentativă și s-a întors în România după experiența nefericită de la Lecce, unde a fost folosit foarte puțin.

„Farul Constanța a obținut astăzi semnătura a trei jucători care vor evolua pentru clubul nostru din sezonul 2022-2023. Fundașul Romario Benzar și mijlocașii Gabriel Torje și Kevin Doukoure au semnat contracte valabile pentru următorii doi ani cu formația alb-albastră !

Romario Benzar (30 ani) este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, are 19 selecții pentru naționala României, iar în ultimul sezon a fost legitimat la formația italiană Lecce.

Gabriel Torje (32 ani) are 57 de selecții și 12 goluri pentru naționala României, iar în sezonul recent încheiat al Ligii 1 a reușit 6 goluri și 3 pase decisive.

Kevin Doukoure este un ivorian în vârstă de 23 de ani, 1,78m, evoluează ca mijlocaș central, iar în ultimii ani a jucat în Slovenia, la Tabor Sezana”, a anunţat Farul Constanţa.

 

Gabi Torje și Romario Benzar au mai colaborat cu Gică Hagi, un antrenor care a avut un rol foarte important în cariera lor. Torje a lucrat cu el la Poli Timișoara, club care l-a vândut la Dinamo cu două milioane de dolari, iar Benzar a fost campion cu Viitorul în anul 2017.

Urmăriți Impact.ro și pe