Gică Hagi a dezvăluit viitoarea destinație a lui Ianis Hagi. „A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, așa că e apreciat acolo”

Andrei Cezar 05.01.2022, 09:52
Gică Hagi a dezvăluit viitoarea destinație a lui Ianis Hagi. „A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, așa că e apreciat acolo”

Gică Hagi a dezvăluit viitoarea destinație a lui Ianis Hagi. „Regele” s-a întors de curând din Scoția, acolo unde a petrecut Sărbătorile de iarnă împreună cu întreaga familie. Fostul căpitan al echipei naționale este în relații foarte bune și cu oficialii lui Rengers. El a fost de curând invitat să joace într-un meci al legendelor în luna martie.

Gică Hagi știe viitoarea destinație a fiului său: „E din sursă sigură”

Ianis Hagi este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la Rangers. El i-a cucerit definitiv pe fanii echipei din Glasgow prin prestațiile sale excelente. Jucătorul român a atras atenția, prin evoluțiile sale foarte bune, unor cluburi importante din Europa, printre ele numărându-se AS Roma, Lyon, Galatasaray și Sevilla.

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre un eventual transfer al mijlocașului român, așa că plecarea sa în această iarnă de pe Ibrox Park părea iminentă.

Întors recent de la Glasgow, acolo unde a petrecut sărbătorile alături de Ianis și întreaga familie, Gică Hagi a vorbit despre viitorul fiului său. „Regele” este convins că Ianis va continua pe Ibrox și spune că a aflat din surse sigure că oficialii clubului îi vor prelungi înțelegerea.

Am fost în Scoția, m-am simțit bine, am vorbit. Aveam nevoie să stăm împreună cu familia. Am stat puțin, o săptămână. Ianis arată bine, e motivat. Apropo, am auzit, și cred că e din sursă sigură, că doresc să reînnoiască contractul. Nu așa cum se scrie prin presă pe la noi.

A jucat foarte bine, a avut un an extraordinar, foarte bun, așa că e apreciat acolo. Din surse bune, cred că vor să reînnoiască contractul”, a spus Gică Hagi.

Gică Hagi va juca într-un meci caritabil împotriva lui Rangers

Gică Hagi a fost invitat de Rangers să joace într-un meci al legendelor, cu ocazia împlinirii a 150 de la înființarea clubului scoțian. În meciul programat pe 26 martie pe Ibrox se vor înfrunta echipa „Legendelor lui Rangers” și o echipă a „Legendelor Mondiale”.

În cea a starurilor mondiale, în care Luis Figo va fi căpitan, se regăsesc nume precum Roberto Carlos, Gică Hagi și Robert Pires.

Din echipa legendelor lui Rangers va face parte și Giovanni van Bronckhorst, actualul antrenor al campioanei Scoției. Alături de el vor evolua alte nume importante ale formației din Glasgow, precum Paul Gascoine, scoţianul Kris Boyd, olandezul Michael Mols, bosniacul Sasa Papac şi croatul Nikica Jelavic.

Voi fi o onoare să ies din nou din tunelul Ibrox și să mă alătur unora dintre foștii mei coechipieri în acest meci incredibil. Să joc pentru Rangers a fost unul dintre momentele cele mai importante ale carierei mele, așa că este întotdeauna un privilegiu să retrăiesc acea experiență și să fac asta pentru un meci care sărbătorește aniversarea a 150 de ani, îl face și mai special” a declarat Giovanni van Bronckhorst.

Meciul va fi unul cu scop caritabil, iar sumele strânse la acest eveniment vor fi împărțite între Fundația Luis Figo, care a fost înființată în 2003 pentru a sprijini educația, sănătatea și sportul pentru copii și tineri din întreaga lume, și Fundația de Caritate Rangers.

Am multe amintiri frumoase despre Glasgow, datorită câștigării Ligii Campionilor acolo, în 2002, iar «Weekend of Legends» de la Ibrox va fi o altă ocazie memorabilă. Aștept cu nerăbdare să conduc o echipă care va include foști câștigători ai Cupei Mondiale, Ligii Campionilor și Balonului de Aur și, cel mai bine, meciul va strânge fonduri importante pentru fundația mea, care sprijină copiii din întreaga lume”. – Luis Figo, fost jucător la Real Madrid.

Urmăriți Impact.ro și pe