Gică Hagi a anunțat când revine fiul său pe teren. „Nu s-a pus niciodată problema așa”

Sorin Barbu 11.07.2022, 12:11
Gică Hagi a anunțat când revine fiul său pe teren. „Nu s-a pus niciodată problema așa”

Gică Hagi le transmite vești proaste fanilor echipei naționale. Ianis Hagi nu va fi prezent nici la partidele naționalei lui Edi Iordănescu din luna septembrie. „Regele” a spus că recupererarea fiului său decurge foarte bine, dar că mai durează patru sau cinci luni până îl vom vedea din nou pe gazon.

Gică Hagi a dezvăluit când se întoarce Ianis pe gazon

Gică Hagi își îndeamnă fiul să nu se grăbească și să se întoarcă pe teren doar în momentul în care este complet refăcut. Ianis a jucat ultima partida pe 21 februarie, în tricoul lui Glasgow Rangers, când a ieșit de pe teren după doar 14 minute. Medicii i-au spus că este vorba despre o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și l-au operat de urgență.

Internaționalul român se recuperează la o clinică din Olanda. A ratat primele patru meciuri ale naționalei din Liga Națiunilor, dar și sezonul cu Glasgow Rangers. Nu va fi pe teren nici în septembrie, la confruntările cu Finlanda și Bosnia din Liga Națiunilor.

„Tot dumneavoastră, media, v-ați grăbit și ați spus că revine în august sau septembrie. Că va juca la națională în septembrie, nu. Nu s-a pus problema. El va reveni când va fi 100% pregătit.

Nu a fost deloc ușor, a avut o accidentare destul de grea. Lucrurile merg foarte bine în momentul de față și când va fi oportun să intre, atunci va intra. Vom vedea. Nu pot să zic când se va întoarce”, a spus Gică Hagi, la Digi Sport.

Gică Hagi, despre accidentarea lui Ianis
Gică Hagi, despre accidentarea lui Ianis

De situația lui Ianis Hagi se interesează constant și antrenorul lui Glasgow Rangers. Și el regretă că nu îl are pe teren

„Este o accidentare foarte complicată, nu va putea reveni înainte de pauza pentru Cupa Mondială”, a spus Giovanni van Bronckhorst, citat de The Scottish Sun. Jucătorul ar putea juca cel mai devreme în perioada Crăciunului, dar, mai probabil, va reveni pe teren în startul anului 2023. Hagi junior este în atenția lui Galatasaray. Chiar președintele Recep Erdogan a spus că își dorește că acesta să joace în prima ligă din Turcia.

Urmăriți Impact.ro și pe