Gheorghe Turda spulberă mitul averii de milioane de euro a Ionelei Prodan. „N-ai cum să faci atâta avere!” EXCLUSIV

Carmen Andrei 22.02.2022, 20:48
Gheorghe Turda spulberă mitul averii de milioane de euro a Ionelei Prodan. „N-ai cum să faci atâta avere!” EXCLUSIV

Partajul pe averea impresionantă a familiei, de ordinul milioanelor de euro, se anunță a fi partea cea mai interesantă a divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În timp ce ea dă de înțeles că ar fi primit o moștenire imensă de la părinți, antrenorul de fotbal, care a înregistrat salarii uriașe, o apostrofează: ”Pe bune?! Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal?”. În tot acest iureș iscat din cauza banilor, Gheorghe Turda, care a însoțit-o adesea pe Ionela Prodan în turnee, a povestit, pentru impact.ro, despre situația financiară a artiștilor români, venituri care însă nici măcar în vis nu ating pragul de un milion de euro.

Gheorghe Turda spulberă mitul averii de milioane de euro a Ionelei Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin război al declarațiilor pe banii moșteniți sau câștigați în timpul căsniciei și care, acum, la divorț, se vor împărți conform legii. Vestitul antrenor de fotbal al echipei CSU Craiova a ținut să lămurească situația financiară, în interviul oferit la podcastul lui Cătălin Măruță, după ce încă soția lui a menționat că mare parte a averii este de la Ionela Prodan, regretata ei mamă.

„La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că «sunt banii mamei». Pe bune?! Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile”.

Gheorghe Turda spulbera mitul averii de milioane de euro a Ionelei Prodan
Gheorghe Turda spulbera mitul averii de milioane de euro a Ionelei Prodan

Anamaria Prodan se răsfață în lux: ”Aş trăi bine-mersi pentru încă 20 de vieţi”

Anamaria Prodan, sora ei și copiii lor ar fi moștenit de la Ionela Prodan o avere de aproape două milioane de euro: „Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine-mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat!”, declara Anamaria Prodan la Antena Stars.

Contactat de reporterii impact.ro, solistul Gheorghe Turda, care a însoțit-o adesea pe Ionela Prodan în turnee, consideră că un artist de muzică populară nu poate strânge averi atât de mari doar din cântat.

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”.

Gheorghe Turda regretă divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: ”Acolo e mirajul banilor, nu de înșelat este vorba!”

Gheorghe Turda regretă sincer divorțul controversatului cuplu, pe care și el îl admira. Este convins însă că nu alt bărbat sau altă femeie ar fi motivul despărții.

„Acolo e mirajul banilor, asta a stricat tot. Nu este vorba că a apărut nu știu cine și s-a băgat între ei”, ne-a mai declarat solistul de muzică populară. Gheorghe Turda are însă o legătură mai veche cu Laurențiu Reghecampf: „Eu i-am cântat lui Laurențiu la petrecerile de botez ale copiilor lui, la Intercontinental, acolo a făcut chefuri frumoase, cu multă lume”.

Urmăriți Impact.ro și pe