EXCLUSIV

Gheorghe Turda, reacție acidă după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca. ”Nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci!” (Exclusiv)

Stan Filon 02.09.2021, 09:50
Gheorghe Turda, reacție acidă după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca. ”Nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci!” (Exclusiv)

Sofia Vicoveanca a fost protagonista unei scene care nu-i face deloc onoare, dar pentru care artista și-a cerut deja scuze. S-a întâmplat la un concert din județul Neamț, când artista și-a ieșit din fire după ce mai mulți tineri s-au prins în horă, chiar în fața scenei. A avut o ieșire nervoasă, despre care a vorbit și Gheorghe Turda.

Ce reacție a avut Gheorghe Turda, după ieșirea nervoasă a Sofiei Vicoveanca la un concert

Sofia Vicoveanca a avut o ieșire nervoasă în timpul concertului susținut la Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, județul Neamț. În timp ce interpreta o melodie care chema la joc, mai mulți tineri îmbrăcați în haine populare s-au prins în horă în fața scenei, la îndemnurile organizatorului.

Acest lucru nu i-a picat deloc bine vedetei de muzică populară care s-a oprit din cântat și a început să-i gonească pe tineri. Toată audiența a rămas înmărmurită când a văzut reacția vedetei și când a auzit vorbele acesteia deloc de lăudat. ”Măi, nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”, s-a răstit vedeta.

https://www.youtube.com/watch?v=S80dlx8moHA

”Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca”

Toată faza a fost surprinsă de un participant la festival, care a pus imaginile pe internet. ”Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca, la o serbare câmpenească de folclor, unde tinerii îmbrăcați în costume populare, îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera, la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă, ce suna a chemare de joc.

Incredibilă atitudinea! Țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine. Rușine, Sofia Vicoveanca, pentru acest gest! Cum să încurajăm frumosul românesc? Așa, ca în acest clip?!”, a scris acesta, pe conturile sociale.

Imaginile s-au viralizat, iar Sofia Vicoveanca a fost nevoităsă-și ceară scuze. ”Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Ce spune Gheorghe Turda

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate” a declarat Sofia Vicoveanca, zilele trecute, la Antena 3.

Gheorghe Turda a sărit înapărarea colegei sale de scenă și chiar i-a dat dreptate! ”Bine le-a făcut Sofia, nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci! Doar acolo lumea dansează și țopăie. Eu nu sunt adeptul acestor zbenguieli lângă scenă, atunci când interpretul își varsă of-ul și dragostea pe scenă.

Este prost gândită regia spectacolului. Și la mine, la un spectacol, tot așa, au venit niște țărănoi lângă scenă. Am oprit și i-am trimis în scaun. Solistul trebuie să se concentreze, să fie un act artistic. Sofia Vicoveanca trebuie respectată!”, ne-a declarat artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...