EXCLUSIV

Scandalul anului în muzica populară continuă. Ce a făcut Constantin Enceanu după ce Gheorghe Turda l-a umilit. ”Nu-l iert!”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 17.08.2021, 13:53

Un nou scandal plutește în aer în industria muzicii populare! De această dată protagoniști sunt nimeni alții decât Gheorghe Turda și Constantin Enceanu! Totul a pornit în urma unor nemulumiri publice pe care Enceanu a făcut-o atunci când artistul din Epoca de Aur era pe scenă și cânta o doină. Contactat de reporterii Impact.ro, Gheorghe Turda ne-a povestit tot ce s-a întâmplat mai exact între cei doi. Ba mai mult, aacesta ne-a precizat și faptul că nu își dorește o împăcare cu artistul.

„Enceanu este un dușman feroce pentru mine”

Gheorge Turda și-a ieșit din fire la un eveniment, după o reacție necontrolată, a artistului de muzică populară, Constantin Enceanu! Enervat la culme de atitudinea cântărețului, Turda s-a enervat și i-a aruncat un pahar de apă în față.

În urma celor petrecute, artistul ce aparține Epocii de Aur ne-a mărturisit că nu vrea să îl ierte pe colegul său de breaslă după scena care a avut loc în public.

„Eu nu am reacționat foarte dur atunci și nu doresc să amplifice cineva tot ce s-a întâmplat, doar așa l-am putut liniști. Până acum pe Enceanu se pare că nu l-a pus nimeni la punct. Eu nu permit nimănui să își bată joc de numele și cariera mea care este de peste 50 de ani. Se vede din priviri că are ciudă pe mine și nu doar pe mine ci și pe artiștii din Epoca de Aur.

Nu am vorbit deloc cu Enceanu după cele petrecute, exclus să îl și sun, nu se pune în discuție așa ceva. La finalul evenimentului a fugit ca un laș. Este josnic și urât din partea lui tot ce a făcut. Eu l-am iertat pentru că am foarte mulți dușmani, nu am timp de el. Însă, nu vreau să mă împac cu el. Enceanu este un dușman feroce pentru mine”, a declarat Gheorge Turda pentru reporterii Impact.ro.

enceanu
Enceanu este un dușman feroce pentru mine

„Nu consider ca e vreun scandal la mijloc intre mine si Gheorghe Turda”

De asemenea, Gheorghe Turda ne-a mai mărturisit și faptul că el este mulțumit de tot ce i-a oferit Dumnezeu în viață: “Acum sunt șef la șantier, renovez căsuța mea de la Câmpina. Am concerte, am avut zilele trecute un mare spectacol la Breaza și acum urmează să plec din nou pe Litoral în stațiunile Jupiter și Neptun să le cânt turiștilor care vin să își petreacă concediul aici.

După care luna aceasta pe data de 28, ale lunii, voi avea o nuntă, după care urmează să cânt și la petreceri și tot așa. Este bine, mulțumim lui Dumnezeu”.

„Pentru mine este o poveste incheiata. Un subiect epuizat deja si ca atare nu am  ce sa mai comentez pe marginea cele petrecute. Nu consider ca e vreun scandal la mijloc intre mine si Gheorghe Turda”, a declarat Constantin Enceanu.

Fosta lui Turda, rupe tăcerea

Ultima relație oficială pe care a avut-o Gheorghe Turda a fost în urmă cu aproape doi ani. Acesta s-a iubit cu artista de muzică populară, Nicoleta Voicu care ne-a declarat în exclusivitate care sunt problemele profesionale, mai vechi, dintre ea și Gheorghe Turda.

“Nu este treaba mea. Nu am timp de prostii! Cred că a fost ceva de moment. Nu mă interesează ce face acest om? Nu știu. Eu sunt bine. Lucrez la un proiect muzical. Am repetiții.

Vreau să cunoască publicul o latură artistică pe care nu a avut ocazia să o descopere până acum. Studiez, fac vocalize, am planuri frumoase. Cam atât! Trebuie să țin în frâu problemele mele de sănătate. Nu am nevoie de nimic toxic, cu atât mai mult de subiecte care nu mă privesc”, a spus Nicoleta Voicu.

Urmăriți Impact.ro și pe