Gheorghe Turda o amenință cu procesul pe Nicoleta Voicu. Ce spune despre fosta iubită

Diana Dumitrache / 24.07.2020, 15:10

Un nou scandal în lumea muzicii populare! Gheorghe Turda o amenință cu procesul pe Nicoleta Voicu. De ce se află cei doi la cuţite şi ce spune interpretul despre fosta sa iubită?!

Gheorghe Turda o amenință cu procesul pe Nicoleta Voicu

Noi acuzaţii şi dezvăluiri în scandalul dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Se pare că interpretul de muzică populară ar fi chemat-o pe fosta sa iubită în instanţă. Motivul îl explică chiar el.

”Da i-am făcut pentru că nu se potolește! E a doua notificare pe care i-o adresez. Dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate că la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri.

Nu mai merge treaba, nu mai merge. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate aşa ceva”, a spus Gheorghe Turda la Antena Stars.

Gheorghe Turda o amenință cu procesul pe Nicoleta Voicu. Ce spune despre fosta iubită
Gheorghe Turda o amenință cu procesul pe Nicoleta Voicu. Ce spune despre fosta iubită

Relaţia dintre Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu, mai ceva ca a unor adolescenţi

Cei doi solişti au avut o relaţie cu năbădăi. S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat iar acum sunt în război de zile mari. Mai tânără cu 30 de ani decât artistul de muzică populară, Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri din viaţa personală a acestuia.

“Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei.

Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața”, a spus femeia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI