Gheorghe Dincă și-ar fi schimbat declarațiile în cazul Caracal. Detaliul nebănuit care iese la iveală despre Alexandra și Luiza

Redacția IMPACT / 08.10.2019, 11:30
Gheorghe Dincă și-ar fi schimbat declarațiile în cazul Caracal. Detaliul nebănuit care iese la iveală despre Alexandra și Luiza

Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, și-ar fi schimbat declarațiile în legătură cu crimele pe care le-ar fi comis. El le-ar fi prezentat anchetatorilor alte informații decât cele oferite inițial și care le-ar putea oferi anchetatorilor noi indicii.

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este principalul suspect în cazul crimelor din Caracal. El a recunoscut că le-a răpit pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, și apoi le-a ucis.

Numai că, acum, Gheorghe Dincă susține că nu a omorât-o pe Luiza Melencu imediat după ce a răpit-o, așa cum ar fi declarat inițial, ci după câteva zile, atunci când a aflat că soția sa se va întoarce acasă din Italia.

Dincă și-ar fi schimbat declarațiile în cazul Caracal: ce spune despre Alexandra și Luiza

Anunțul de ultimă oră făcut de INML în cazul Caracal. Ce dezvăluie raportul despre Alexandra Măceșanu
 

La începutul anchetei, Dincă ar fi declarat că a omorât-o pe Luiza la scurt timp după ce a sechestrat-o, mecanicul acuzat de răpirea fetelor susține, acum, că a ținut-o mai multe zile și ar fi ucis-o, ulterior, pentru că urma să vina soția lui acasă din Italia.

În atenția anchetatorilor s-ar mai afla și o scrisoare pe care un martor anonim i-a trimis-o bunicului Luizei Melencu. Acolo s-ar menționa că Luiza a fost mutată din casa lui Gheorghe Dincă în momentul în care a izbucnit scandalul legat de apelurile la 112 ale Alexandrei.

Pe baza acestor mărturii, anchetatorii nu exclud ipoteza ca cele două fete să fi fost, în același timp, în casa lui Gheorghe Dincă.

„Când s-a întâmplat cu Alexandra procurorul care a fost dat afară din funcție și comandantul poliției au dat ordin să dispară fetele”, susține martorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI