Gestul unor bărbați din Argeș, taxat de polițiști. Metoda inedită de răcorire le-a adus o amendă considerabilă

Stan Filon 05.07.2022, 10:56
Gestul unor bărbați din Argeș, taxat de polițiști. Metoda inedită de răcorire le-a adus o amendă considerabilă

A fost distracție mare pe ulițele din Bogați, o localitate din Argeș. Câțiva localnici au petrecut exact așa cum inspiră numele comunei și au transformat bena unei autoutilitare într-o veritabilă piscină. Bărbații s-au plimbat prin comună, în aplauzele consătenilor, care i-au filmat și au umplut internetul cu metoda inedită de combatere a caniculei. Cei care nu au apreciat însă deloc la adevărata ei valoare invenția celor din Bogați au fost polițiștii, care au împărțit imediat amenzi în stânga și-n dreapta.

Metoda inedită de răcorire taxată de polițiști

Așadar, petrecere terminată destul de prost pentru câțiva localnici din comuna argeșeană Bogați, care au căutat o metodă inedită de a combate canicula instalată de câteva zile bune în România. Aceștia au transformat bena unei autoutilitare într-o veritabilă piscină.

Au îmbrăcat bena pe interior cu o prelată, după care au umplut-o cu apă. Distracția a început imediat, bărbații în toată firea intrând în piscina improvizată. Mai mult de-atât, aceștia au plecat cu băutură și cu muzica la maximum prin sat cu piscina mobilă, plini de veselie. Ei bine, fapta lor nu a rămas nepedepsită, după ce un vecin s-a gândit că distracția se poate transforma într-o tragedie rutieră. A pus mâna pe telefon și a sunat la 112, unde a raportat incidentul. Acesta a spus că „o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați”. Cei care s-au sesizat au fost polițiștii din Topoloveni, care au depistat autovehiculul de transport marfă chiar în trafic.

@marianraceanu?????

♬ sunet original – ???????

A ploua cu amenzi în plină caniculă

„Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R.

De asemenea, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...