Gestul uluitor făcut de un român care a umplut rezervorul maşinii cu benzină, în loc de motorină. Austriecii au chemat imediat Poliţia

Stan Filon 11.11.2021, 13:48
Gestul uluitor făcut de un român care a umplut rezervorul maşinii cu benzină, în loc de motorină. Austriecii au chemat imediat Poliţia

Un român a ajuns în presa din Austria, dar și în atenția oamenilor legii, după ce a rezolvat ”românește” o problemă destul de gravă. Bărbatul a ajuns într-o benzinărie, unde a greșit pompele. Astfel, a alimentat cu benzină, în loc de motorină, iar ceea ce a urmat i-a făcut pe localnici să sune imediat la poliție.

Un român a ajuns în presa din Austria după ce a alimentat cu benzină, în loc de motorină

Un șofer de microbuz din România a ajuns în presa din Austria, după o greșeală destul de gravă, dar care i se poate întâmpla oricui. Modul de rezolvare a problemei însă i-a speriat pe austrieci, iar cotidianul Kurier a catalogat-o drept ”incredibil de nebună”.

Românul a alimentat din greșeală rezervorul cu benzină în loc de motorină, la o benzinărie din zona industrială Sf. Valentin. Acesta a sesizat că a făcut o greșeală și a încercat să remedieze problema. Omul a oprit la scurt timp după alimentare pe o stradă adiacentă și a rezolvat problema. A desfăcut pur și simplu bușonul rezervorului și a lăsat toată benzina să se scurgă la marginea drumului.

Un roman a ajuns in presa din Austria dupa ce a alimentat cu benzina, in loc de motorina
Un roman a ajuns in presa din Austria dupa ce a alimentat cu benzina, in loc de motorina

Amendă usturătoare, plus plângere penală

Trecătorii s-au sesizat imediat și au pus mâna pe telefon. Au sunat la 112, iar un echipaj de poliție și unul de pompieri au sosit imediat la fața locului. Se știe că unele dintre cele mai grave daune aduse solului și apelor subterane o fac carburanții, iar peste tot în lume această faptă este pedepsită.

Pompierii au încercat să folosească agenți de legare a uleiului pentru a absorbi benzina care se acumulase pe marginea șoselei și în șanțul de lângă, însă răul a fost făcut. Potrivit poliției, s-au deversat în jur de 35 de litri de benzină la marginea drumului.

Pentru modul în care a rezolvat problema, șoferul nu a scăpat nepedepsit. Pe lângă faptul că și-a stricat probabil mașina, a fost nevoită să plătească și o amendă de 1.000 de euro, plus că a plătit și deplasarea pompierilor la fața locului. S-a mai ales și cu o plângere penală.

dar ce ar trebui să faci atunci când alimentezi cu carburantul greșit? Ei bine, specialiștii spun că în primul rând nu trebuie să pornești motorul. După care, trebuie săduci de urgență mașina tractată în service, pentru ca un specialist să se ocupe de această problemă, după cum puteți citi AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...