Gestul superb al Monicăi Bârlădeanu. Pentru ce s-a oferit voluntar în aceste zile

Rădulescu Valentin 03.05.2020, 11:52
Gestul superb al Monicăi Bârlădeanu. Pentru ce s-a oferit voluntar în aceste zile

Monica Bârlădeanu, cunoscută și pentru personajul Carla, din cadrul serialului Vlad, a făcut un gest care i-a uimit pe mulți. Aceasta s-a oferit ca voluntar pe timpul perioadei de pandemie, iar pe lângă asta are și alte activități.

Gestul superb al Monicăi Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu, în vârstă de 41 de ani, și interpreta personajului Carla din serialul Vlad, a făcut mărturisiri uimitoare în această perioadă. În serial are un rolul unui personaj negativ, dar în realitate este cu totul altă persoană. Monica s-a oferit oferit ca și voluntar la o biserică și a preluat în grija sa câteva familii. Aceasta a povestit cum se duce din când în când la magazin pentru a le face cumpărăturile. Chiar dacă este o perioadă de stat în casă, actrița și-a găsit lucruri de făcut.

„N-am stat exclusiv în casă, pentru că sunt voluntar la biserica la care merg și am preluat în grija mea câteva familii în nevoie, cu mulți copilași. Le fac din când cumpărături în cantități mai mari și mă duc să le las în fața porții, după care îi sun din mașină să iasă să le ridice. Deci ceva activitate am avut. Și cu ocazia asta am și învățat cum e să faci cumpărături pentru o familie de 11!”, a povestit Monica Bârlădeanu pentru click.ro.

Gestul superb al Monicăi Bârlădeanu. Pentru ce s-a oferit voluntar în aceste zile
Gestul superb al Monicăi Bârlădeanu. Pentru ce s-a oferit voluntar în aceste zile

Ce hobby-uri are Monica?

Vedeta a vorbit și despre alte activități pe care le face în această perioadă, precum gătitul. Aceasta a gătit împreună cu mama ei prin intermediul video-call-urilor, astfel încât a învățat să facă mai multe rețete pe care le aprecia din copilărie. Totodată, Monica a mai precizat că îi este foarte dor de colegii din cadrul serialului Vlad, cu care păstrează legătura constant prin intermediul aplicațiilor online.

„În perioada asta am învățat să gătesc tot ce-mi plăcea în copilărie, sub supravegherea mamei pe videocall. De la ciorbă de cartofi dreasă cu smântână, care la noi se numește diresală, la ardei umpluți de post (foaaarte delicioși), la ciorbă de fasole cu cimbru și gogoși pufoase. Că pentru restul ‘finețurilor’ există rețete pe net.”, a mai povestit Monica Bârlădeanu pentru sursa citată de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI