Gestul prin care o vedetă din România și-a speriat de moarte mama: „Vrei să mă duci la spital?”

Stan Filon 03.08.2022, 12:40

Cântăreața Mira i-a dat emoții serioase mamei sale, pe care a băgat-o pur și simplu în sperieți. Vedeta și-a cumpărat recent mașina visurilor sale, iar prima pasageră pe care a avut-o a fost chiar mama ei. Test drive-ul a fost unul cu peripeții pentru femeie, mai ales după ce Mira i-a arătat de ce este capabilă mașina ei de peste 100 de mii de euro. Femeia a țipat și și-a pus mâna la ochi, după ce fiica sa a accelerat ca la raliu.

Gestul prin care o vedetă din România și-a speriat de moarte mama

Frumoasa Mira este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. fanii săi o apreciază, iar melodiile sale înregistrează zeci de mii de vizualizări chiar din primele ore de când sunt lansate. Succesul i-a adus Mirei și bani din plin, pe care artista nu i-a risipit niciodată.

Vedeta a ales să-și investească banii în locuința ei, dar și în haine de firmă. În plus, recent și-a cumpărat mașina visurilor sal. Vorbim despre un autoturism Tesla, de peste 100 de mii de euro. Mașina a venit neașteptat de repede, iar cel care i-a adus cheia a fost chiar iubitul său, Levi Elekes, alături de care s-a decis recent sî-și facă cunoscută relația. Vedeta și iubitul ei au postat mai multe fotografii pe rețelele sociale în care și-au asumat relația.

Gestul prin care o vedeta din Romania si-a speriat de moarte mama
Gestul prin care o vedeta din Romania si-a speriat de moarte mama

„Mira, mamă, mi-e rău”

„Am atâtea de spus și, totodată, nimic fiindcă aș vrea să las pozele acestea să vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de Mă bucur să share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine”, a scris Mira pe Instagram.

Așadar, prima persoană căreia Mira i-a arătat noua sa mașină a fost nimeni alta decât mama ei. Vedeta a filmat momentul și a urcat filmarea pe rețelele sociale. Din imagini se vede cum mama Mirei se sperie atunci când fiica ei pleacă de pe loc cu bolidul de peste 100 de mii de euro. „Aoleo, Mira, Mira, mamă, mi-e rău, mi-e rău. Mi-a aruncat stomacu-n gură, măi mamă. Vrei să mă duci la spital?”, a spus mama Mirei, atunci când fiica ei a demarat în trombă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...