Gestul neaşteptat făcut de Mioara Roman în cea mai recentă fotografie. Fosta soţie a lui Petre Roman e de nerecunoscut

Ioana Bucur 26.07.2022, 14:57
Gestul neaşteptat făcut de Mioara Roman în cea mai recentă fotografie. Fosta soţie a lui Petre Roman e de nerecunoscut

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță fabuloasă pe Coasta de Azur, Oana Roman a făcut o primă oprire la mama sa. Vedeta a publicat și câteva imagini de la întâlnire, însă un detaliu a ieșit în evidență. Care este gestul neaşteptat făcut de Mioara Roman în cea mai recentă fotografie postată de fiica sa. Fosta soţie a lui Petre Roman e de nerecunoscut.

Mioara Roman, gest nepotrivit în fotografia postată de fiica sa

Oana Roman are o relație deosebită cu mama sa. Vedeta o vizitează de mai multe ori pe săptămână la centrul pentru vârstnici în care este cazată, petrecând destul de mult timp împreună.

Recent, proaspăt întoarsă dintr-o vacanță fabuloasă pe Coasta de Azur, fiica fostului premier a dezvăluit, pe pagina sa de Instagram, că Mioara Roman i-a spus că își dorește să iasă cu ea în oraș la o cafea.

Vedeta a decis să publice în mediul online câteva imagini de la întâlnire. Fosta soție a lui Petre Roman este vizibil schimbată, problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimele luni și-au pus amprenta, însă nu și-a pierdut eleganța. Cu toate astea, un lucru pare nelalocul lui în aceste imagini: faptul că Mioara Roman fumează, un gest care, mai mult ca sigur, nu i-a fost recomandat de specialiști.

Oana Roman a ținut să precizeze că mama ei „doar pufăie, niciodată nu a tras în piept” și că fumează trei sau patru țigări pe zi.

„La o cafea și o țigară cu mama. Ea doar pufăie, niciodată nu a tras în piept și fumează trei, patru țigări pe zi, mai mult așa, de ritual”, a precizat Oana Roman, în dreptul imaginii în care mama sa apare fumând.

Gestul neaşteptat făcut de Mioara Roman în cea mai recentă fotografie. Fosta soţie a lui Petre Roman e de nerecunoscut

Oana Roman pregătește plecarea din România

Nu este un secret că fiica fostului premier iubește Franța. Recent, într-un interviu acordat în exclusivitate jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, Oana Roman a vorbit despre planurile sale de viitor, mai exact, despre mutarea în Cannes.

„Este un proiect la care eu lucrez și pentru care am început să fac pași foarte concreți deja, de anul ăsta. Fac pași concreți deja și începem să ne organizăm, încet, încet.

Isa o să meargă la Institutul Francez, să învețe o bază de franceză, ca apoi eu cu ea să pot vorbi mai mult. Eu am și foarte multe cunoștințe acolo, încep să vorbesc cu ei pentru a stabili niște conexiuni în vederea unor proiecte și a unor job-uri pe care să le am când mă duc acolo.

Prietenele mele cele mai bune trăiesc pe Coasta de Azur. Una este de 15 ani acolo, alta de 10, alta de 8. Practic, dacă mă duc acolo, eu am și aceste prietene minunate și extraordinare care sunt ca familia mea, ca surorile mele. Deci, nu o să fiu singură. Eu merg oricum acolo de 30 de ani, este practic ca la mine acasă.”, a precizat vedeta pentru ego.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...