Cum arată Mioara Roman după ce a revenit la azil. Fosta soţie a lui Petre Roman, greu de recunoscut. Foto

Ioana Bucur 17.06.2022, 19:12
Cum arată Mioara Roman după ce a revenit la azil. Fosta soţie a lui Petre Roman, greu de recunoscut. Foto

După o perioadă marcată de mai multe probleme de sănătate, se pare că apele s-au liniștit. S-a retras de ani buni din spațiul public, însă fiica ei, Oana Roman, vorbește destul de des despre mama sa și despre bolile cu care se confruntă. Recent, vedeta a publicat o fotografie emoționantă. Iată cum arată Mioara Roman după ce a revenit la azil. Fosta soție a lui Petre Roman este greu de recunoscut în imaginea publicată pe o platformă de social media.

O nouă fotografie cu Mioara Roman

Nu a fost un an deloc ușor pentru Mioara Roman. Mama Oanei Roman a avut, în ultimele luni, mai multe probleme de sănătate – Covid-19, infecții – fiind internată de mai multe ori în spital. Din fericire, se pare că apele s-au liniștit, însă perioada dificilă prin care a trecut și-a lăsat amprenta asupra sa.

Cele două fiice i-au fost alături în cele mai grele momente. Recent, Oana Roman a publicat o fotografie făcută în timpul uneia dintre vizitele pe care i le face la azilul de lux în care s-a mutat.

Îmbrăcată într-un tricou alb, simplu, cu părul lăsat liber, Mioara Roman s-a lăsat fotografiată stând pe o bancă, în grădina centrului. A pierdut foarte mult în greutate, diferența fiind imposibil de trecut cu vederea.

Cum arată Mioara Roman după ce a revenit la azil. Fosta soţie a lui Petre Roman, greu de recunoscut. Foto
Mioara Roman

„E super în formă”

Vedeta a postat și un mesaj emoționant pentru mama sa, despre care spune că este „super în formă”:

„Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei”, a scris Oana Roman în mediul online.

La începutul lunii mai, Oana Roman dezvăluia că mama sa urma să fie internată în spital, din nou, pentru o serie de investigații medicale.

„Azi din păcate a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. (…) E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

„Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei”, a anunțat apoi fiica Mioarei Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...