Gestul făcut de un român pentru un poliţist care dirija traficul la temperaturi caniculare. Imagini virale

Nicu Stan 27.07.2021, 15:07
Gestul făcut de un român pentru un poliţist care dirija traficul la temperaturi caniculare. Imagini virale

Gestul făcut de un român pentru un poliţist care dirija traficul la temperaturi caniculare. Imagini virale. Un tânăr traversează intersecția plină de mașini și ajunge la poițistul de la Rutieră care dirija circulația într- căldură infernală și îi înmânează ceva. Polițistul i-a mulțumit pe loc bărbatului. Ce s-a întâmplat între cei doi, vedeți un pic mai jos.

Polițist de la Rutieră impresionat profund de gestul unui tânăr. Ce a făcut acesta pentru el, când afară erau 40 de grade Celsius, iar el dirija circulația în intersecție

Gestul făcut de un român pentru un poliţist care dirija traficul la temperaturi caniculare. Imagini virale cu un tânăr care traversează o intersecție plină de mașini până la polțistul care dirija circulația, în plină caniculă, și îi dă acestuia o sticlă cu apă rece, au devenit virale pe Facebook.

Tânărul se strecoară printre mașini, ajunge la polițist și îi înmânează sticla de apă rece. Se vede cum polițistul îi mulțumește, în timp ce dirijează în continuare circulația. Tânărul traversează înapoi, iar polițistul cum găsește un pic de timp soarbe cu nesaț din sticla primită de la tânăr după care o pune pe bordură.

Filmulețul, postat pe o pagină de Facebook a polițiștilor

”Un simplu gest pentru colegul aflat în intersecție la peste 30°, respect…”, au scris polițiștii în descrierea videoului pe care l-au postat pe pagina Polițiști – Uniți Suntem Puternici.

Postarea a făcut nu mai puțin de 30000 de like-uri și 1200 de distribuiri. De asemenea, postarea a strâns nu mai puțin de 800 de comentarii. De asemene, comentariile de bine au curs gârlă.

Comentariile impresionante al internauților

”Fiecare am putea face un astfel de gest,din cand în cand. Felicitari! Si ei sunt oameni!/Tind sa cred ca cel care a dat apa.. Era tot polițist..in general societatea civila are doar atât în cap.. Șpăgari, corupți, pensii speciale! Dar cu toții la finalul zilei.. Suntem oameni.. Felicitări pentru gest!/ Un gest care trebuie făcut de noi toți oamenii,,, nu contează ca e polițist el muncește ca și noi cei lanți nu e vina lui că alți stau la aere condiționate stau la umbră,,, respect pentru domnul care ia dat apă/ Foarte frumos, majoritate sunt prinși cu treburile lor si nu se mai gândesc la celălalt”, sunt dor câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Un alt șofer i-a oferit apă rece unui polițist aflat la datorie

Nu este singurul gest făcut de cineva pentru un polițist, în această vară. O înâmplare similară a avut loc pe o autsotradă din Români. Un alt șofer a cumpărat o sticlă de apă rece special pentru polițistul care se afla la datorie, în plină caniculă. Oprește mașina și îi înmânează plițistului mașina.

”Foarte rar așa gest…majoritatea ne înjură”, i-a spus șoferului care i-a dat apă.